www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Ny Intesis gateway gør kommunikationen mellem EtherNet/ip og BACnet nem

HMS Networks præsenterer en ny Intesis protokol oversætter, der integreres mellem EtherNet/ip og BACnet ip/MSTP-baserede baserede systemer til bygningsstyring (BS). Takket være deres unikke design er det nemt at få data fra et fabriksnetværk til et BS.

Ny Intesis gateway gør kommunikationen mellem EtherNet/ip og BACnet nem

Fabriksgulvet og bygninger forbindes
Mange af processerne i en fabrik afhænger af passende overvågning og kontrol af bygningen, hvori fabriksudstyret er monteret. For eksempel kan temperatur, fugtighed og luftkvalitet overvåges og kontrolleres for at sikre gode fremstillings- og arbejdsforhold. På samme måde kan lyset i bygningen tilpasses til arbejdstiden for at reducere energispild eller for at forbedre styringen i situationer med nødstilfælde.

Når alle disse fabriks- og bygningsinstallationer skal forbindes, får systemintegratorerne ofte problemer, da ikke alle systemer kommunikerer med den samme protokol. BACnet bruges mest i bygningsautomatisering som eksempelvis HVAC, kontrollere og adgangskontrol, mens EtherNet/ip bruges til plc'er og netværk i den industrielle automatisering.

Kommunikation med den nye Intesis EtherNet/IP – BACnet gateway
Med den nye Intesis protokoloversætter fra HMS Networks kan systemintegratorer nemt integrere enhver Ethernet/IP-baseret plc, som f.eks. Rockwell Allen-Bradley plc modeller, med ethvert BACnet system til bygningsautomatisering. Gateway'en har to-vejs kommunikation mellem EtherNet/IP plc'er og BACnet kontrollere. Med kapacitet op til 1.200 datapunkter er gateway'en en BACnet ip/MSTP server/slave på den ene side og en EtherNet/ip adapter på den anden, med uafhængige Ethernet porte. Gateway'en er BTL certificeret til BACnet og er UL mærket for at garantere de bedste kommunikations- og kvalitetetsstandarder. Den er ligeledes ODVA præ-certificeret, takket være sit indbyggede Anybus® CompactCom modul.

Nem konfigurering og integrering ved brug af Intesis MAPS
Det gratis MAPS værktøj til integrering af alle Intesis protokoloversættere har en meget intuitiv konfigurationsproces til systemintegratorerne. Med MAPS får integratorerne yderligere hjælp i deres projekter med værdifulde EDE filer til BACnet integrering samt EDS filer og konfigurationsrapporter til brug i EtherNet/ip plc værktøjer til konfigurering i form af Rockwells Studio 5000 software.

Anybus CompactCom og Intesis BACnet løsninger – fra HMS Networks
Som udvidelse af den nye Intesis fabrik-til-bygning protokol oversætterfamilie er den nye EtherNet/ip – BACnet gateway endnu et eksempel på HMS' kombination af teknologier, der tilgodeser brugerne. I gateway'en bruges Anybus CompactCom og Intesis teknologier til kommunikation til henholdsvis industriel- og bygningsorienteret kommunikation. Begge er afprøvede teknologier og har kundernes tillid i millioner af installationer på globalt plan.

Få mere at vide på www.intesis.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP