www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Alle aircondition enheder kan styres fra Modbus eller BACnet-baserede automatiseringssystemer via IR

HMS Networks præsenterer et nyt IR-baseret Intesis® A/C interface, der gør det muligt at integrere enhver aircondition enhed – uanset mærke – i Modbus eller BACnet automatiseringssystemer til bygninger.

Alle aircondition enheder kan styres fra Modbus eller BACnet-baserede automatiseringssystemer via IR
Det er vigtigt at kontrollere A/C sytemer
HVAC systemer er normalt de største energiforbrugere i en bygning. Det er derfor afgørende for ejere af bygninger at overvåge og styre disse systemer for at spare omkostninger og energi. Læg dertil, at Covid-19 pandemien har gjort det stadig mere vigtigt at finde nye måder til at installere og bruge A/C enheder, da ventilation og ”ren luft” er blevet meget vigtigt.

Aircondition markedet vokser hurtigt med konstant tilkomst af nye brands og forskellige typer A/C enheder. Det gør det til en udfordring for ejere af bygninger at integrere A/C enheder i deres specifikke BMS systemer.

Et universelt IR interface er kompatibelt med mere end 100 A/C enheder
Intesis tilbudet omfatter den største portefølje af A/C interfaces på markedet - det gør det muligt at overvåge og styre airconditionanlæg fra ethvert hjem eller system til bygningsautomatisering (BMS).

Porteføljen er nu blevet yderligere forstærket ved HMS' præsentation af et universelt IR-baseret Intesis A/C interface til integrering af A/C enheder i Modbus eller BACnet-baserede automatiseringssystemer. Det nye interface forbindes til A/C enheden via IR linket, der allerede bruges af de fleste A/C enheder til at kommunikere med deres fjernstyring. Intesis IR-baserede A/C interface er allerede kompatibelt med mere end 100 IR fjernstyrings kontrollere og deres forbundne A/C enheder.


Alle aircondition enheder kan styres fra Modbus eller BACnet-baserede automatiseringssystemer via IR

Hurtig konfigurering og diagnose med Intesis MAPS
Den nye A/C interfaceløsning konfigureres ved brug af Intesis MAPS værktøjet, der har mange fordele for systemintegratoren. Med en projektbaseret konfiguration kan alle installerede interfaces konfigureres i en enkel MAPS skabelon, der gør det nemt at kopiere konfigurationen af enheder og at sætte nye enheder op. På grund af diagnosefunktionen bliver igangsætningsprocessen og al hjælp til efterinstallation også forenklet.

Få mere at vide påwww.intesis.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP