www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Cellulær internet-konnektivitet til udstyr på afstand med den robuste Anybus Wireless Bolt IoT

HMS Networks meddeler udgivelsen af Anybus® Wireless Bolt IoT, som muliggør en driftssikker cellulær-baseret internet-konnektivitet til udstyr i feltet, ved hjælp af de nye LTE-baserede netværk NB-IoT og CAT-M1.

Cellulær internet-konnektivitet til udstyr på afstand med den robuste Anybus Wireless Bolt IoT
Firmaer har større og større behov for at forbinde sig med udstyr i en anden lokalitet for at overvåge og kontrollere på afstand over internettet. Der er dog ofte ingen tilgængelige lokale infrastrukturer for at forbinde et sådant udstyr med internettet på en traditionel måde. Anybus Wireless Bolt IoT fra HMS Networks fokuserer på netop denne situation, og giver en driftssikker cellulær-baseret internetforbindelse via NB-IoT og CAT-M1 til udstyr på afstand, som det ellers ville være vanskeligt at nå og forbinde sig med.

Cellulær konnektivitet med Wireless Bolt IoT fastgjort til fjernudstyr
Wireless Bolt IoT omfatter alle de nødvendige elementer på stationært eller mobilt udstyr koblet på internettet via en cellulær forbindelse. Den er pakket i et unikt Bolt format til montering på udstyr med et M50 hul, den har et robust IP66/IP67 hus med UL NEMA 4X-certifikat til udendørs montering, en integreret cellulær antenne med modem, microcontroller og firewall.

Nem og transparent kommunikation over Ethernet til udstyret
En indbygget Ethernet-port bruges til at oprette forbindelse med en tilsvarende Ethernet-port på udstyret. Konfigurationen udføres ved hjælp af en indbygget webserver eller ved at sende REST-kommandoer via Ethernet-porten. Derefter vil Wireless Bolt IoT overføre data på en transparent måde fra udstyret til den cellulære internetforbindelse ved hjælp af TCP/UDP-baserede protokoller. Power over Ethernet (PoE) understøttes, men strømforsyningen kan også leveres via særskilte terminaler.

NB-IoT og CAT-M1 med 2G fallback for global implementering
Wireless Bolt IoT kommunikerer på det cellulære link ved hjælp af de seneste LTE standarder NB-IoT og CAT-M1 med 2G (GPRS/EDGE) fallback, som muliggør en driftssikker implementering næsten overalt i verden. Disse nye LTE standarder er såkaldte LP-WAN teknologier (Low Power Wide Area Network), som er egnet til nye IoT anvendelser, der typisk kræver lavt strømforbrug, lav båndbredde (25-300 Kbit/s), god geografisk dækning og lave konnektivitetsudgifter pr. udstyr. En indbygget SIM-kort-slot giver mulighed for at oprette forbindelse til enhver netværksoperatør i hele verden. Oprettelse af private firmanetværk understøttes ligeledes ved hjælp af cellulær Private APN netværk.

Energibesparende løsning til batteridrevet udstyr
Wireless Bolt IoT er især egnet til batteridrevet udstyr, som ikke er tilsluttet ved elnettet, som f.eks. elektroniske vejskilte, stationer med trafikmåling og stationer med måling af vandstand. Når Wireless Bolt IoT bruger sin »Low Power mode«, skifter den til laveffekttilstand, når dataene ikke overføres, hvilket betyder, at størrelsen af batteri/strømforsyning kan holdes nede på et minimum.

Læs mere på www.anybus.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP