www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon og NVISO danner partnerskab for at bringe IoT cybersikkerheden til nye højder

Trusselsbilledet på internettet vokser hele tiden, og derfor er Ewon, et datterselskab af HMS Networks, og som er global leder indenfor industriel fjernopkobling, gået i partnerskab med NVISO, der er ekspert i cybersikkerhed, så sikkerheden på internettet kan bringes til nye højder.

Ewon og NVISO danner partnerskab for at bringe IoT cybersikkerheden til nye højder
T.v. Jean-Christophe Epaillard, Information Security & Technology Manager hos Ewon, t.h.: Tim Beyens, Offensive Security & Software Security Services hos NVISO

Mere end nogensinde er det kritisk at beskytte fabrikker mod ondsindede angreb. HMS Networks udvikler for øjeblikket næste generation af Ewon produkterne, der vil indeholde markedsførende sikkerhedsbeskyttelse til virksomheder. Et nøglepunkt i dette sikkerhedsinitiativ er partnerskabet med eksperten i cybersikkerhed, NVISO, der skal hjælpe Ewon med at tilbyde forebyggelse, og til at opdage og reagere stærkt på angreb på internettet.

Hvordan fungerer partnerskabet
I stedet for at foretage en årlig revision, der typisk fokuserer på de samme ting, har HMS besluttet at sætte barren højere ved stadig at være udfordret af eksperter, der selv bliver endnu bedre med tiden.
Derfor vil NVISO nøje undersøge Ewon systemerne på regelmæssig basis og hele tiden give feed-back til forbedringer. I tilslutning til ISO 27001 certificeringen, som Ewon fornyer hvert år, sikrer partnerskabet at Ewons produkter og tjenesteydelser til enhver tid er sikret på højeste niveau til endnu bedre beskyttelse af fjernadgangen til industrielle maskiner.

”At være den førende spiller på markedet med mere end 300.000 forbundne maskiner medfører et stort ansvar - og det er ikke noget, vi tager let på. Det begynder med løfter og forsikring om sikkerhed og fortrolighed for vore kunders data og udstyr,” siger Francis Vander Ghinst, General Manager hos HMS Networks’ Business Unit Ewon.

Kan leveres nu via et netværk af partnere
For at hjælpe kunderne til at maksimere styrken af deres data har Ewons produkter etableret et omfattende og globalt økosystem med mere end 2.000 erfarne partnere, der er parat til hurtigt at skabe effektive og integrerede løsninger, der er baseret på kundens behov.

Mere information: se venligst www.ewon.biz - og videnbaserede artikler på www.ewon.biz/support
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP