www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Ixxat CANnector – Schweizerkniven til CAN

HMS Network præsenterer nu Ixxat® CANnector, der er en fleksibel løsning til at logge, danne overgang og udvide CAN netværk. Som supplement til eksisterende CAN@net NT og CANbridge NT serier kan CANnector tilbyde ekstra interfaces og funktioner samt indsamling af data. Da det er kompatibelt med CAN@net NT og CANbridge NT, er CANnector en mulighed for nem udvidelse af eksisterende installationer.

Ixxat CANnector – Schweizerkniven til CAN

Fleksibel og all-round – logger, overgang og udvidelse af rækkevidde

Lige som CAN@net og CANbridge NT, er CANnector en uafhængig enhed – hvilket betyder, at der ikke er brug for en pc. Udover en normal CANnector er der tre præ-konfigurerede udgaver til rådighed:

CANnector Range – til en enkel CAN(FD) udvidelse af rækkevidden via Ethernet eller som et CAN interface, der er forbundet til pc'en via Ethernet.

CANnector Bridge – CAN(FD) overgang/gateway, ramme- eller signalbaseret, og med funktioner som f.eks. online floating-point datahåndtering til alle bus systemer.

CANnector Log – Datalogger med trigger og ring buffer samt en dvaletilstand med lavt energiforbrug på CAN(FD) til logging ramme- eller signalbaseret CAN(FD) data.

Efter udpakning og opkobling er alle tre udgaver direkte klar til brug. Da basis hardware er den samme, og de forskellige CANnector funktioner opnås ved hjælp af download konfigurationer, kan alle CANnectorer rekonfigueres til at omfatte den funktion, der ønskes.

Effektiv og alsidig

En Linux platform, fuld af kraft, gør det muligt for CANnector at udføre komplekse applikationer og datahåndtering direkte på enheden. Understøttelse af bus beskrivelsesfiler muliggør også drift på signal niveau. Ved at bruge ”Vågn op på CAN” og muligheden for at afbryde TX funktionen på CAN bus'er, kan enheden bruges i applikationer, der er følsomme overfor energiforbrug og sikkerhed.

CANnector leveres i forskellige hardwareudgaver, som kun er forskellige ved antallet af understøttede interfaces. Maksimalt antal interfaces er otte CAN(FD), to LIN, to digitale IO og et EtherCAT slave interface samt Ethernet og USB. EtherCAT slave interfacet implementeres ved hjælp af en Anybus® CompactCom teknologi fra HMS, der også tillader fremtidig understøttelse af andre Ethernet protokoller. USB udvidelser som Wi-Fi og Bluetooth kan også leveres.

Sky- og plc opkobling

Ixxat CANnector har mange andre funktioner, der f.eks. muliggør live visualisering af data, og simulering ved hjælp af mobilenheder (smartphone eller tablet) via Wi-Fi, eller forbindelse til skyen via OPC-UA, MQTT eller via HMS Hub - HMS' egen løsning til industriel dataforbindelse.

Ved at bruge EtherCAT slave interface muliggør CANnector en direkte forbindelse mellem CAN(FD)-baserede netværk til netværk med industrielt Ethernet eller en plc.

Alle funktioner kan udføres parallelt med CANnector enheden, så for eksempel datalogging kan udføres parallelt med CAN(FD) overgang og datavisualisering på mobile enheder.

Nem konfigurering via træk-og-slip

HMS stiller et gratis Windows værktøj til rådighed, der gør det nemt at konfigurere CANnector, hvor ”forbindelserne” mellem kilde og mål etableres ved hjælp af et træk-og-slip koncept. CAN(FD) bus beskrivelser kan valgfrit importeres til konfigurering. Standardmængden af funktioner kan udvides ved at bruge det integrerede udviklings- og fejlretningsmiljø og egen C-bruger kode eller Matlab/Simulink modeller, der kan udføres direkte på enheden.

Få mere at vide om CANnector på www.ixxat.com


Ixxat CANnector – Schweizerkniven til CAN

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP