www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Stærk CAN-FD multikanal Ixxat PC-grænseflade til automobil-testsystemer og industrielle anvendelser

HMS Networks udvider nu sin Ixxat® PC-grænseflade portefølje med multikanal grænsefladen CAN-IB 640/PCIe, som giver fire kanaler hver til CAN-FD/CAN og LIN-konnektivitet.

Stærk CAN-FD multikanal Ixxat PC-grænseflade til automobil-testsystemer og industrielle anvendelser
Ydeevne og intelligens er i fokus
CAN-IB 640/PCIe er en aktiv PC-grænseflade med et stærkt integreret microcontroller-system, som kan læse, tidsstemple og filtrere store mængder data i realtid. Netværkstilslutningen udføres via to D-Sub 9-stik, som er galvanisk isoleret for at beskytte grænsefladekortet og det tilsluttede PC-system.

Fleksibel og alsidig tilslutning til kundens PC-applikation
Alle Ixxat CAN-grænseflader leveres med omfattende driverpakker til Windows og Linux, inklusive SocketCAN. Driverne giver mulighed for nem og hurtig udvikling af kundespecifikke anvendelser, især fordi der kan skabes en grænseflade med alle Ixxat PCI-kort fra applikationen på samme måde. Det giver mulighed for et meget fleksibelt og alsidigt skift mellem forskellige typer af Ixxat PC-grænseflader, f.eks. USB, PCIe, PCIe Mini og Ethernet, uden behov for at tilpasse kundens applikationssoftware hver gang. Et enkelt overvågningsredskab til Windows medfølger i leveringen, men HMS tilbyder også mange ekstra analyse- og konfigurationsredskaber til forskellige formål og brugertilfælde.

Ud over de proprietære driverpakker, kan der fås standardiserede API’er såsom J2534-Passthru eller D-PDU API, hvad der forenkler konnektiviteten til tredjeparts-redskaber, som bruger disse standardiserede API’er.

Læs mere om den nye CAN-IB 640/PCIe og de tilbudte redskaber på www.ixxat.com/can-interfaces

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP