www.industriogteknik.com
BALLUFF

Nem at eftermontere: Easy Tool-ID fra Balluff Økonomisk løsning til begyndere til værktøjsstyring

Værktøjsidentifikation ved hjælp af Balluff industrielle RFID øger produktionseffektivitet, da det gør forkert værktøjstildeling eller manglende værktøj til fortid. Det gør det muligt at optimere serviceudnyttelse af værktøjerne Desuden bliver spild og omarbejde som følge af overdreven brug af værktøj praktisk talt elimineret. Med Easy Tool-ID tilbyder Balluff nu en økonomisk løsning til begyndere til værktøjsstyring. Den er nemt at eftermontere, og dens nemme installation og konfiguration gør den anderledes.

Nem at eftermontere: Easy Tool-ID fra Balluff   Økonomisk løsning til begyndere til værktøjsstyring
Det eneste, der er behov for, er en USB-port (tastaturudvider) på maskinværktøjet og en presetter. Dataene skrives via RFID-teknologi fra presetteren til værktøjet og sendes så gennem Easy Tool-ID systemet til maskinværktøjet. Manuel indtastning elimineres. Opsætningstider og risikoen for forkerte indtastninger reduceres betydeligt. Systemet består af et værktøjsstativ med et indbygget læse-/skrivehoved, en processorenhed, en mikrocontroller og strømforsyningen.
Nem at eftermontere: Easy Tool-ID fra Balluff 
Økonomisk løsning til begyndere til værktøjsstyring
Løsningens håndterings- og funktionsprincip kunne ikke være nemmere. Ved værktøjets presetter bliver alle værktøjer målt og deres data såsom diameter og radius er skrevet på datamediet på værktøjsskaftet. Brugeren bringer blot værktøjet til maskinen, anbringer det i værktøjsholderen og trykker på en tast. Så emulerer systemet tasteinputtet og aflæser automatisk dataene med Balluff Tool-ID via tastaturgrænsefladen på maskinens controller. Manuel indtastning, der er tilbøjelig til fejl, elimineres. Det betyder, at selv eksisterende maskiner kan moderniseres og opgraderes med en omkostningseffektiv Tool-ID løsning.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP