www.industriogteknik.com
BALLUFF

Magnetisk sensorsystem med Drive-Clic interface fra Balluff

Den fuldstændig magnetiske sensor i SGA serien fra BML er velegnet til enhver applikation, hvor en høj, absolut nøjagtighed i position og slutposition er påkrævet. Omfattende, diagnostiske funktioner sikrer pålidelig drift og mere effektiv vedligeholdelse. Med Drive-Clic interfacet kan Balluff målesystemet også integreres perfekt i kontroller miljøer fra Siemens. Siemens har derfor certificeret systemet

Magnetisk sensorsystem med Drive-Clic interface fra Balluff
Plug-and-play installering gør det nemt at indføje sensoren i drevsystemet. Kontrolleren registrerer automatisk sensoren og dens basisindstillinger. Sensoren har stor fleksibilitet, da både afgang fra og genoptagelse på båndet er mulig. Det gør det muligt at fremstille enkle og økonomiske løsninger til krævende applikationer indenfor automatisering, samt til fremstilling af maskinværktøjer, især til specialmaskiner.

Da systemet arbejder magnetisk, er det også ekstremt upåvirkeligt af ændringer i temperaturen, af snavs (f.eks. af støv og olie) samt af slitage. Takket være dets kompakte form er målesystemet også nemt at integrere i eksisterende applikationer, selv når der er tale om snævre indbygningsmuligheder. Den store læseafstand på 1,3 mm gør installeringen nemmere.

I den praktiske drift sikrer en kontinuerlig sandsynlighedstest meget stor pålidelighed, da systemet konsekvent undersøger kvaliteten af målingerne. En automatisk overvågning af tilstanden undersøger signalkvaliteten, og ved hjælp af kontrolleren er det en bekvem måde til vurdering af funktionsreserverne.

Lysdioder viser status, og sammen med diagnosefunktioner sikrer det pålidelig drift og en mere effektiv vedligholdelse.

Det lineære målesystem er egnet til både lange målelængder på op til 48 meter, samt til applikationer, der fordrer høj præcision. Målesystemet overholder disse krav med en nøjagtighed på ± 12µm og en opløsning på 1µm. Systemet er ligeledes enkelt at eftermontere på eksisterende enheder.


Magnetisk sensorsystem med Drive-Clic interface fra Balluff

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP