www.industriogteknik.com
BALLUFF

(DK 0261  Rugged sensors for small-scale process technology) Hårdføre følere til procesteknologi i lille skala

Mål temperaturen ved hjælp af direkte kontakt til emner

(DK 0261  Rugged sensors for small-scale process technology)  Hårdføre følere til procesteknologi i lille skala

Balluff udvider rækken af deres temperaturfølere til måling af temperatur med direkte kontakt til emner i f.eks. hydrauliske kraftenheder. Nyt er en temperaturføler med display, en temperatur transmitter samt en PT1000 føler. Udgaven uden display er speciel kompakt og modstandsdygtig overfor vibrationer, mens udgaverne med det drejelige og meget letlæselige display er bekvemt at bruge og de kan installeres fleksibelt.

Afhængig af udgaven har BFT følerne PNP kontakt output, analoge signaler 0…10V / 4...20 mA eller de kan arbejde som en PT1000 føler. De er enkle at installere ved at fortråde til processen ved hjælp af en standard procesforbindelse med G- og NPT ledninger. Integrering af dem kræver blot et 4-bens M12 stik på føleren.

Kontinuerlig overvågning af procesmedier på maskiner og udstyr bidrager i høj grad til sikkerhed i processen. De værdier, der skal opretholdes, er tryk, niveau og temperatur. Hvis man har brug for at overvåge temperaturen af hydraulikvæsken i f.eks. et hydraulisk system, kan man gøre dette pålideligt ved at bruge vor BFT medie-kontakt temperatur føler. Ved at overvåge temperaturen i det hydrauliske kredsløb er der garanti for, at væsken har korrekt viskositet, og maskinen dermed yder optimalt. Kritiske tilstande i en proces, som eksempelvis grænsetemperatur, kan kontrolleres direkte via kontakt output. Et analogt output viser kontinuerlige måleresultater. BFT temperaturfølere skiller sig også ud, når det drejer sig om overvågning af kølevand, smøremidler og komprimeret luft, hvilket gør dem ideelle til mange forskellige applikationer.  

(DK 0261  Rugged sensors for small-scale process technology)
Hårdføre følere til procesteknologi i lille skala

(DK 0261  Rugged sensors for small-scale process technology)
Hårdføre følere til procesteknologi i lille skala

(DK 0261  Rugged sensors for small-scale process technology)
Hårdføre følere til procesteknologi i lille skala

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP