www.industriogteknik.com
BALLUFF

Intelligent positions målesystem til nøjagtigt lineært feedback

Balluff har tilføjet en ny, intelligent udskiftnings sensor med deres BMP serie, der ikke alene giver det nøjagtige positionssignal for et stempels bevægelse via IO-Link, men også giver information om sensorens status og de øjeblikkelige betingelser i omgivelserne.

Intelligent positions målesystem til nøjagtigt lineært feedback
For eksempel overvåges temperaturen i sensoren, antallet af starter, og sensoren afgiver advarsel når en konfigurabel grænseværdi overskrides. En intern tæller overvåger konstant driftstiden i hele sensorens levetid, både siden sidste service og den sidste opstart. Dette gør det muligt at planlægge en eventuel nødvendig udskiftning ved næste service interval.

Det integrerede IO link interface er ligeledes fleksibelt – det muliggør f.eks. hurtige ændringer i formatet takket være tidsbesparende indstillinger af parameter funktioner. Den magnetiske sensor, der ikke skal have kontakt - og dermed er slitagefri - detekterer kontinuerligt et stempels absolutte position, sensoren er kompatibel med praktisk taget alle typer, og kan installeres hurtigt. Foretrukne applikationer omfatter dem, hvor den eksakte udførsel af en defineret stempelbevægelse er vigtig for processen og kvaliteten af produktet – eksempelvis ved samling, håndtering og automatisering af fabriksanlæg.

www.balluff.com
 

Intelligent positions målesystem til nøjagtigt lineært feedback

 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP