www.industriogteknik.com
Steute

Nye komponenter til det trådløse sWave.NET® netværk

Kompakt, trådløs terminal til intern logistik og produktion

Nye komponenter til det trådløse sWave.NET® netværk
Bestilling af dele til genopfyldning af varelagre, lagerplacering, udløsning af ordreprocesser, samt anmodning om forsendelses- og afskibningsordrer: Dette er altsammen procedurer, som personale, der arbejder med samling af dele, forsendelse og pluklagre, er fortrolige med. Den trådløse terminal, som steute business ”Wireless” afdelingen for første gang viser på LogiMAT, gør disse opgaver mulige både nemmere, tryggere og mere fleksibelt. Samtidig er terminalerne enkle at integrere i it infrastrukturen i en virksomhed.

Brugerne får informationer via et to-liniers display, og de kan også sende information den anden vej til overordnede kontrolsystemer (WMS, ERP, PDA, etc.) via tre knapper, der frit kan konfigureres. Der er garanteret fleksibilitet, eksempelvis på grund af, at signalerne videresendes i det trådløse sWave.NET® netværk. Dette sker via adgangspunkter, der arbejder på samme måde som en router, og som sender de trådløse signaler direkte til en IP adresse, hvor de så bliver behandlet af virksomhedens it system.

Nye terminaler kan integreres i netværket i bare nogle få trin. Det gør det også enkelt at eftermontere terminalerne, for eksempel i FIFO reoler, E-Kanban reoler, pluklagre eller andre arbejdsstationer. Samtidig bliver transparensen forøget, både i den individuelle arbejdsstation og i hele virksomheden, da der genereres et konstant flow af informationer i begge retninger – f.eks. fra pluk båndet til logistik styringen, eller fra Kanban reolen til materialestyringen - i hvert tilfælde kan yderligere, trådløse opkoblingsenheder og kommando systemer integreres i det trådløse sWave.NET® netværk, på et hvilket som helst tidspunkt.

steute tror på, at ”trådløse Kanban” reoler, Andon systemer, der viser fejlfunktioner og uregelmæssigheder i produktionen, samt mobile arbejdsstationer i forsendelsesafdelinger, alle kunne være eksempler på typiske applikationer til den nye, trådløse terminal. Den trådløse teknologi omfatter egenskaber som minimale omkostninger til installation, høje overordnede transmissionstider og vedligeholdelsesfri drift i mange år.

Da det trådløse sWave.NET® netværk er mere eller mindre selvkonfigurerende, skal der ikke bruges kræfter på at sætte det op. For at opnå optimal udnyttelse af energien med korte aktivitets cykler, skal processerne i transmitter og modtager koordineres. Når en bruger sender informationer via en trådløs terminal, sender transmitteren til flere forskellige adgangspunkter i nærheden, den tester styrken af transmissionssignalet for hvert svar, og sender derefter signalet til adgangspunktet med den højeste signalstyrke. Transmissionsvejen prioriteres regelmæssigt. Derfor kan der garanteres korte latenstider og stor pålidelighed af transmissionen.

steute på LogiMAT: Hal 5, Stand F60

www.steute.co.uk

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP