www.industriogteknik.com
Steute

steute på Powtech messen

Ekstraordinært koblingsudstyr og -følere til håndtering af bulkvarer

steute på Powtech messen
Støv findes i mange udgaver: Slibende, som cement og sand; ætsende, som gødning; eller det kan være eksplosivt, som alt organisk støv er. Karakteristikken af støv stiller ofte høje krav til designet af det koblingsudstyr, støvet kommer i forbindelse med. Og som om dette ikke er nok, er anlæg, hvori disse substanser skal håndteres, meget ofte anbragt udendørs, hvor fugt og ekstreme temperaturer udgør endnu en udfordring til de elektriske komponenter. Og endelig skal det nævnes, at koblingsudstyr i sådanne miljøer ofte bliver behandlet groft, uden den nødvendige omhu og hensyn.

Steute afdelingen ”Extreme” tager hensyn til alt dette, og udvikler og producerer robust og holdbart koblingsudstyr. I år er vi endnu en gang på Powtech messen (Hal 1, stand 327), hvor vi viser vore produkter til netop disse applikationer.

Der er to nye tilføjelser til vore ”Extreme” produkter: Ex 97 og Ex 99 afbrydere, udført i standard dimensioner efter DIN EN 50047 og DIN EN 50041. Afbryderne er ætse-bestandige, støvtætte og ekstremt modstandsdygtige overfor stød og slag. De kan bruges i støv Ex zonerne 21 og 22, samt i gas Ex zonerne 1 og 2. En særlig egenskab er, at de kan anvendes i minus temperaturer helt ned til -600 C. En typisk applikation for denne type koblingsudstyr er overvågning af positionen af adgangsdøre og dæksler til vedligeholdelse – eller stoppositioner på bevægelige dele på maskiner, der håndterer bulkvarer.

Steute producerer Ex RC M 20 KST cylindriske magnetiske følere, som er et alternativ til elektromekanisk koblingsudstyr. De fremstilles af slagfast plastic, som også frembyder ægte Extreme karakteristikker. De kan for eksempel fungere pålideligt i temperaturer helt ned til -600 C, hvor de stadig kan bestå 7-joule slagtesten, som kræves af Ex standard autoriteterne. Og da de er perfekt forseglede, er de uhyre holdbare, selv i meget støvede miljøer.

steute på Powtech messen, Hal 1, stand 327

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP