www.industriogteknik.com
ARC INFORMATIQUE

PcVue er BTL-opført til B-AWS

PcVue, som er SCADA i PcVue Solution-porteføljen, bliver ved med at sikre kommunikation og åbne systemer gennem certificeret implementering af åbne standarder. Eftersom den allerede er certificeret af DNV-GL (tidligere Kema) for sin IEC 61850-driver og BTL-opført for sin BACnet Operator Workstation-profil (B-OWS), er PcVue nu blevet anset som en kompatibel BACnet Advanced Workstation (B-WAS) af BACnet Testing Laboratory.

PcVue er BTL-opført til B-AWS
B-AWS giver operatøren adgang til systemer fra flere forskellige leverandører gennem en fælles arbejdsstation. BACnet Advanced Workstation kan anvendes til at idriftsætte og drive et BACnet-system – inklusiv modificering af enhedskonfigurering. Alle områder, hvor systemer skal tale sammen, er dækket, inklusiv dataudveksling, alarm og hændelsesbeskeder, trends, hændelseslogning og planlægning.

BTL-opførelsen vidner om en produkt, der er kompatibelt med BACnet-standarden, hvilket er et nødvendigt benchmark, der er påkrævet i mange specifikationer for at være kvalificeret til at byde på et projekt. Det sikrer ejere og produktionschefer, at de investerer i en alsidig, åben platform, der både nuværende og fremtidige krav.

Med sine forgreninger har PcVue været involveret i BACnet-miljøet i mange år og er del af BIG-CA, BIG-EU og BACnet International Associations.

Den officielle BTL produktliste kan ses her.
PcVue er BTL-opført til B-AWS

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP