www.industriogteknik.com
Steute

Fleksibel i brug og konfigurerbar via nettet

Trådløs kommandoenhed til sWave.NET® netværk

Fleksibel i brug og konfigurerbar via nettet
På SPS IPC Drives 2016 præsenterede steute Wireless afdelingen den sidste nye udgave af deres trådløse kommandoenhed RF BF 74-NET. Det, der adskiller den fra sine forgængere, er muligheden for at integrere den i et Wave.NET® trådløst netværk.

Det betyder, at de trådløse kommandoenheder ganske enkelt monteres i felten, eller tæt på maskinen. Derefter kommunikerer de - ikke med en modtagerenhed inde i kontrolkabinettet - men med det nærmeste adgangspunkt i det trådløse netværk. Enhederne leveres med tre frekvensområder (868, 915 og 922 Mhz), og de kan derfor bruges overalt i verden.

Denne nye udgave er stadig tilknyttet det gennemtestede, modulære system: De trådløse kommandoenheder er designede til at kunne konfigureres efter ønske. Indbyggede kontakter og forskelligt farvede kapsler på trykknapperne kan kombineres med forskellige trykknapper, nøglekontakter og vippearms kontakter. Brugerne kan vælge forskellige huse i udgaver med en, to eller tre kontakter. Det er nemmest at gøre dette online via konfiguratoren, der findes på steute hjemmesiden.

De utallige muligheder i RF BF 74 serien danner - i kombination med den trådløse netværksteknologi – forudsætningen for fleksible konfigurationer indenfor mange forskellige områder af teknologi til industri og bygninger.

Monteringen af disse kommandoenheder er ligeledes ukompliceret: Brugerne skal ikke trække kabler,men bare montere husene på væggen eller maskinen. Kommandoenheden bliver, når den er i indlærings mode, koblet til det trådløse sWave.NET® netværk via nogle få, enkle trin.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP