www.industriogteknik.com
BALLUFF

Kompakt tovejs datahukommelsesmodul IO-Link Memory Module

Balluff tilbyder et kompakt, tovejs datahukommelsesmodul til steder med trang monteringsplads. Det kompakte hukommelsesmodul med IP 67-beskyttelse fylder kun 34x16x8mm og kan anvendes som lagerenhed i udskiftelige enheder som eksempelvis fræsehoveder og maskineri på ophæng.

Kompakt tovejs datahukommelsesmodul  IO-Link Memory Module
Det betyder, at data kan følge samlingerne. Med følgende fordel: Når en maskine ændres, bliver data såsom antal cykler, chok- og vibrationsværdier eller intervaller for smøring eller olieskift direkte tilgængelige.

Det kræver et minimum af arbejde at installere og parametrisere modulet. Det kræver kun et enkelt standardkabel at få stabil, fejlfri tovejs datatransmission mellem ræsehovedet og controlleren. Kablet er forbundet fræsehovedets interface i systemringen. Datatransmissionen er immun over for støj såvel som resistent over for EMC-effekter. Modulet kan rumme op til 14 segmenter af 64 bytes hver.

Maskinoperatører vil få fordel af, at når et fræsehoved skal skifte fra en maskine til en anden, så bliver alle identitets- og brugsdata automatisk kopieret og indlæst fra fræsehovedets hukommelse ind i NC controlleren gennem et kabel. Når der er behov for vedligeholdelse og reparation, kan servicemedarbejdere læse alle data fra hukommelseschippen over på en PC eller bærbar computer og opdatere det efter behov. Dette giver produktionschefen kontinuerlig og gennemsigtig information om fræsehovedets status.

IO-Link viser sig atter at være en nøgleteknologi til Industri 4.0 koncepter, der er pladsbesparende og har høj ydeevne.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP