www.industriogteknik.com
BALLUFF

Smart løsning til track-and-trace

Alt-i-en RFID-læser BIS M-4008

Smart løsning til track-and-trace
BIS M-4008 fra Balluff er en alt-i-en RFID-læser med integreret processor. 13,56 MHz-læseren med IP67-beskyttelse og et robust trykstøbt zinkhus, der har Profinet-interface, behøver ingen ekstra processor og kan kommunikere direkte med kontrolniveauet.

Læseren er et ideelt valg, hvor end en smart løsning behøves til at spore databærere på emner og emnebærere på individuelle stationer. Typisk anvendelse er blandt andet kontrol af materiale-flow i produktionen, transportsystemer og montagelinjer.

Enheden er den eneste alt-i-en-læser på markedet med en integreret afbryder til Ethernet med to porte til konstruktion af simpel topologi. En integreret webserver giver nem fjernmonitorering af status. Synlige LED-lys på enheden indikerer også tydeligt status.

Den nye læser understøtter databærere i overensstemmelse med RFID-standard ISO 15693.
Alle, der har brug for hurtigere dataoverførsel, kan blot vælge Balluffs high-speed databærer med en overførselshastighed op til otte gange hurtigere end standarden og ekstra stor hukommelseskapacitet på op til 128 kB.

BIS M-4008 sparer brugeren en del tid og penge i montage og installation. Det trykstøbte zinkhus kan installeres direkte på metal på en række forskellige måder. Direkte forbindelse til Profinet giver desuden nedsatte omkostninger for ledningsførelse. Endnu en fordel er brugen af det omkostningseffektive 4-pin M12 standardkabel til strøm og Profinet-forbindelse.

Smart løsning til track-and-trace

Enhedens master data er tilgængelig som GSDML-fil til at tjekke typespecifikke parametre. Færdige funktionsblokke giver enkel S7-programmering.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP