www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon Netbiter EC360W med bedre Argos interface til cloud'en og ny mobilapp

HMS Networks præsenterer nu vigtige opdateringer til Netbiter løsningen til fjernstyring af udstyr i felten. Den nye Netbiter EC360W gateway leveres nu med en helt ny, grafisk brugergrænseflade til Netbiter Argos Cloud, så brugeroplevelsen bliver bedre.

  www.hms-networks.com
Ewon Netbiter EC360W med bedre Argos interface til cloud'en og ny mobilapp

Den nye Ewon Netbiter EC360W er en nøglefærdig gateway til brug i hele verden. Den nye model indeholder en diversitetsantenne, der gør den mere robust og sikrer bedre forbindelser i barske miljøer.

Dertil kommer, at lanceringen af Netbiter Argos app'en vil revolutionere måden, serviceteams håndterer meddelelser på. Med push meddelelser, der kan sendes og bekræftes via app'en, kan serviceteams nu anvende disse alarmer fuldt ud.

Funktionen
Ewon Netbiter EC360W forbinder feltudstyr til Argos cloud via Cellular 4G eller Ethernet, så dataudveksling bliver problemfri. Enhedens dobbeltantenne opsætning sikrer pålidelig kommunikation, selv under de mest krævende omstændigheder. Cloud platformen viser data både via nettet og den nye Argos mobil app. Brugerne kan modtage og styre meddelelser med den nye Argos mobilapp. De kan nu reagere hurtigere og mere effektivt på alarmer, så overvågningskapaciteten og reaktionsevnen af dette styresystem er væsentligt forbedret.

Fjernstyring af et bredt udvalg af udstyr
Med Netbiter EC360W gateway og Netbiter Argos cloud kan brugerne nu få fornøjelse af en omfattende indsigt i ydeevne og status af deres udstyr. Løsningen gør det muligt at fjernbetjene et bredt udvalg af feltudstyr, der er spredt ud over hele verden: Nødgeneratorer, luftkompressorer, køleaggregater og meget andet. Den er ideel til at sikre kontinuerlig ydeevne og vedligehold af kritisk udstyr, selv på fjerntliggende lokationer.

Skræddersyet til udlejningsfirmaer
Netbiter Argos løsningen er perfekt til udlejningsfirmaer, der administrerer og overvåger forskelligt udstyr til produktion af strøm. Ved at tilbyde en nøglefærdig, end-to-end løsning, er det muligt for disse virksomheder effektivt at spore og servicere forskellige flåder af udstyr, der er spredt ud over mange lokationer. Netbiter Argos er ideel til virksomheder, hvis udstyr kræver konstant overvågning. Den sikrer optimal effektivitet og oppetid. Dertil kommer, at den er en skalerbar, fremtidssikker løsning, der er designet til, uden problemer, at håndtere ekspanderende udstyrsflåder.

Øget konkurrenceevne
James Kime, Netbiter Argos Product Manager hos HMS Networks, lægger vægt på den konkurrencefordel, kunderne får:
”Netbiter Argos er løsningen, kunderne kan samarbejde med for at udvide udlejningsflåden og stille den ekstra service til rådighed for kunderne, som markedet i dag kræver for at være konkurrencedygtigt.”

Læs mere på www.netbiter.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP