www.industriogteknik.com
EPLAN

Ny service: Eplan Marketplace

Hvem kan understøtte dette projekt?.


Eplan, leverandøren af løsninger, præsenterer en ny service. Eplan Marketplace er en international platform til netværksbrugere af CAE-software og leverandører af serviceydelser - som eksempelvis ingeniørarbejde, fabrikation af styretavler, kontrolpaneler samt rådgivning. Hurtig adgang til leverandører af serviceydelser i disse Eplan miljøer sikrer problemfrit arbejde med et projekt, selv i tilfælde af udfordringer med ressourcer.

Ny service: Eplan Marketplace
Marco Litto.jpg: Vi vil gerne have, at vore kunder rundt om i verden har succes,» siger Eplan Senior Vice President Strategy & Corporate Program Marco Litto, der dermed opsummerer tankerne bag Eplan Marketplace.

Det nye Eplan Marketplace er nu aktiv og leverer hurtig adgang til leverandører af serviceydelser til virksomheder i hele verden indenfor de rammer, Eplan omfatter. På denne platform, hvortil der er adgang fra Eplans hjemmeside, kan der søges efter leverandører, der tilbyder serviceydelser der er relateret til Eplan applikationerne.

Brug ikke tid på at søge – brug tiden på at finde

For skaberne af den nye service hos Eplan er formålet klart: »Vi vil gerne have, at vore kunder rundt om i verden får succes,» siger Eplan Senior Vice President Strategy & Corporate Program Marco Litto, som opsummering af Eplan Marketplace. Dag-til-dag forretningerne viser, at projektbranchen har mange forhindringer med forberedelse og integrering af data, hvilket er problemer som virksomhederne af og til ikke selv kan behandle. Det sker også, at de har brug for personaleressourcer som understøttelse.
Det medfører spørgsmålet: Hvilken leverandør indenfor CAE-software, specifikt i Eplan miljøet, har kompetencer til dette? Så begynder den vanskelige søgen, der især foregår i større lande, der måske har mindre Eplan ekspertise. Indtil nu har Eplan Salg hjulpet med at skabe kontakt med virksomheder. Denne søgeproces bliver nu forenklet med den nye Marketplace.

Hurtig adgang til internationale leverandører
Eplan Marketplace er inddelt i tre sektorer. »Engineering Services» sektoren omfatter tjenesteydelser som fremstilling af diagrammer, design af hardware eller opstilling af enhedsdata. Virksomhederne kan finde det, de søger, f.eks. for at kompensere for flaskehalse i et projekt.
»Modul Manufacturing Service» sektoren er til brug for tjenesteydelser i ingeniørarbejdet med styretavler, fremstilling af kontrolpaneler, samling af ledninger og kabler samt udfærdigelse af færdige ledningsnet.
»General Consulting» omfatter leverandører af serviceydelser, der rådgiver fælles kunder indenfor ERP, PLM eller udvikling af software (PLC, visualisering osv.). Ved at søge efter den software, der bruges, typen af serviceydelse eller landespecifikke regioner, kan brugerne finde de leverandører, der er aktuelle til en opgave. Kontakt til virksomhederne kan foretages direkte fra platformen.


Ny service: Eplan Marketplace
Eplan Marketplace.jpg: En kortbaseret oversigt gør det nemt at finde ud af hvilke leverandører kan yde support i det internationale markedsmiljø.

Grundsætningen er gennemtestet kvalitet
Hvordan virker det? Leverandører af serviceydelser kan gratis registrere sig via en hjemmeside. Betingelserne for at deltage i Eplan Marketplace er kvalifikationer, der kan bevises - f.eks. at en ansat et uddannet til at være Eplan certificeret ingeniør, og han også har fået en vurdering fra mindst en referencekunde. Direktører fra Eplan vurderer derefter kunde og kvalifikationer og - efter en gunstig undersøgelse bliver virksomheden derefter registreret på Marketplace. Registreringen og brugen af den er naturligvis gratis. Brugerne kan bruge kontaktformularen til at sende en forespørgsel til udbyderen af serviceydelserne, man enes herefter om ydelsen og honoraret herfor er Marketplace uvedkommende, det afvikles direkte mellem parterne. Feedback kan foretages på platformen, så andre, interesserede klienter kan få assistance til at vælge deres fremtidige service leverandør.


Ny service: Eplan Marketplace
Services.jpg: Målet med Eplan Marketplace er hurtig adgang til leverandører af serviceydelser på globalt plan.

60 Små og mellemstore virksomheder er allerede registreret på Marketplace, og Eplan, leverandøren af løsninger, har planer om at udvide tilbuddet. Virksomheder med ekspertise i ingeniørmiljøerne rundt omkring i verden bliver hermed opfordret til at registrere sig på Marketplace.

Få flere informationer på: https://www.eplan-software.com/eplan-marketplace

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP