www.industriogteknik.com
SEEPEX

Revolution indenfor styring af fødevareaffald: SEEPEX afholder webinar om effektiv håndtering af fødevareaffald og biprodukter

SEEPEX, der er en førende leverandør af innovative pumpe-løsninger, præsenterer sit kommende webinar med titlen "Effektiv håndtering af fødevareaffald og biprodukter." To indsigtsfulde sessioner er planlagt til torsdag den 21. marts 2024: én fra kl. 11 til 12 (CET) og en anden fra kl. 15 til 16 (CET). Webinaret sigter mod at afsløre banebrydende teknikker til håndtering af fødevareaffald på tværs af forskellige industrier.

Revolution indenfor styring af fødevareaffald: SEEPEX afholder webinar om effektiv håndtering af fødevareaffald og biprodukter


Webinar
21. marts kl. 11-12 eller 15-16 CET
Effektiv Håndtering af Fødevareaffald og Biprodukter


Håndtering af fødevareaffald er en betydelig udfordring for mange sektorer, lige fra anlæg ril fødevareforarbejdning til kommercielle køkkener. Med erkendelsen af denne udfordring har SEEPEX udviklet avancerede løsninger til at tackle den effektivt. Dette webinar vil vise virksomhedens avancerede pumpe-systemer, herunder makulatorer og kværne, designet specifikt til destruktion af faste stoffer, og effektiv håndtering af fødevareaffald. Hovedtalerne på webinaret inkluderer Damian Clifford, kommerciel leder hos SEEPEX UK, og Peter Irwin, Northern Area Sales Manager. Med deres omfattende ekspertise på området vil de præsentere fordelene ved SEEPEX's løsninger - og hvordan de kan revolutionere processerne i affaldshåndtering.

Deltagere kan forvente at lære om fordelene ved SEEPEX's teknologi til håndtering af fødevareaffald:

  • Erstatter manuel overførsel mellem høj- og lavrisiko-områder
  • Indkapslet rørsystem sikrer hygiejnisk fjernelse af affald
  • Op til 60% reduktion af affaldsvolumen
  • Lavere bortskaffelsesomkostninger
  • Energieffektiv i forhold til traditionelle metoder
  • Pumper egnet til Clean-in-Place (CIP) eller Sterilize-in-Place (SIP)
  • Producerer ideelt materiale til andre anvendelser
  • Forbedrede sundheds- og sikkerhedsstandarder

"Vi er begejstrede for at afholde dette webinar og dele vores ekspertise inden for effektiv håndtering af fødevareaffald med brancheprofessionelle," siger Damian Clifford.
"Løsninger fra SEEPEX giver en bæredygtig og omkostningseffektiv tilgang til håndtering af fødevareaffald - til gavn for både virksomhed og miljø."

For at sikre din plads og registrere dig til webinaret, besøg venligst:

Slot 1: kl. 11 - 12 (CET): Registrer nu

Slot 2: kl. 15 - 16 (CET): Registrer nu

(Webinaret afholdes på engelsk)

www.seepex.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP