www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus opnår modenhedsniveau 3-certificering i IEC 62443-4-1 industriel cybersikkerhedsstandard

HMS Networks, den globale leder inden for industrielle kommunikationsløsninger til netværk annoncerer, at dets Anybus brand med succes har opnået Maturity Level 3 (ML3) certificering i International Electrotechnical Commission (IEC) 62443-4-1: Sikkert produkt med livscykluskrav til udvikling, en industriel cybersikkerhedsstandard.

Anybus opnår modenhedsniveau 3-certificering i IEC 62443-4-1 industriel cybersikkerhedsstandard

IEC 62443-4-1-certificeringen er blevet integreret i hele Anybus' drift. Billedet viser nøglepersoner, der er involveret i denne proces. Fra venstre mod højre ses Björn Mattson, projektleder; Joakim Wiberg, teknologichef; Erik Asp, udviklingsprocesleder; og Bartek S. Candell, Senior Vice President, Control Centric.

Med uafhængig revision af TÜV Rheinland, der er en globalt anerkendt testtjenesteudbyder, betyder denne præstation, at Anybus er dedikeret til robust cybersikkerhedspraksis.

Modenhedsniveau 3 repræsenterer en væsentlig milepæl i Anybus' cybersikkerhed, der viser øget modenhed og kompleksitet. Det fremhæver Anybus' evne til at integrere foranstaltninger til cybersikkerhed på tværs af sin drift og sine produkter, hvilket yderligere styrker positionen som en betroet partner inden for industriel automatisering.
Anybus modtog certifikatet efter at have demonstreret, at dets produktudvikling og livscyklusstyringsprocesser opfyldte de strenge kriterier under udviklingen af to nye produkter.

Bartek Candell, Senior Vice President Control Centric, kommenterede denne betydningsfulde præstation:
"I dagens sammenkoblede industri skal enhver komponent i et netværk bekyttes mod cybersikkerhedstrusler. Hos Anybus er vi urokkelige i vort engagement til at levere de bedste og mest sikre produkter, der hjælper vore kunder med at beskytte deres kritiske infrastruktur. At opnå IEC 62443-4-1-certificering på modenhedsniveau 3 er et bevis på vor dedikation og den seriøsitet, med hvilken vi nærmer os cybersikkerhed. Det markerer det næste skridt i vor forpligtelse til at levere banebrydende løsninger til missionskritiske industrielle behov."

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP