www.industriogteknik.com
Bihl + Wiedemann

Første digitale ASi-5-moduler fra Bihl+Wiedemann

ASi-5 er nyeste generation af den gode, velkendte standard AS-Interface.

Første digitale ASi-5-moduler fra Bihl+Wiedemann

ASi-5 er nyeste generation af den gode, velkendte standard AS-Interface. Det er et af verdens førende systemer til effektiv netværksforbinding af sensorer og aktuatorer inden for automatisering. Med denne nye generation har AS-Interface nu udstukket kursen for digitaliseringens næste dimension. ASi-5 er bagudkompatibel med tidligere ASi versioner og enheder. Med ASi-5 kan større datamængder overføres markant hurtigere, og selv intelligente sensorer såsom IO-Link kan integreres meget lettere.

Produktsortimentet fra Bihl+Wiedemann indeholder p.t. følgende ASi-5-produkter: ASi-5/ASi-3 gateways, et tællermodul, en ASi-5-slave/IO-Link-master samt digitale I/O-moduler.

De nye digitale ASi-5-moduler fås i øjeblikket i tre versioner: med 16 indgange (BWU3164), med otte ind- og udgange hver (BWU3163) og med otte indgange (BWU3802). Så med blot en enkelt ASi-5-slave kan en høj I/O-densitet realiseres i felten. Det er muligt at modtage signaler fra op til 16 sensorer, præcis der hvor de findes – enkelt, effektivt og økonomisk. I nogle tilfælde gør de nye digitale I/O-moduler fra Bihl+Wiedemann endda de dyre Ethernet I/O-moduler overflødige, hvilket signifikant reducerer de faste omkostninger.

Ud over IP67-versionerne er der en IP20-version tilgængelig for hvert digitalt ASi-5-modul.

 

Første digitale ASi-5-moduler fra Bihl+Wiedemann

 Figur: Digitalt ASi-5 I/O-modul fra Bihl+Wiedemann i IP67 (venstre) og IP20 (højre)

 

 

Første digitale ASi-5-moduler fra Bihl+Wiedemann
 

Bihl+Wiedemann GmbH er en af de førende leverandører af AS-interface (ASi) enheder til automatiserings- og sikkerhedsudstyr. Virksomheden udvikler og fremstiller komponenter til brug i udstyr og maskiner som f.eks. transportører, højlagersystemer, emballeringsmaskiner og værktøjsmaskiner. Bihl+Wiedemanns produkter anvendes af førende producenter af forbrugsvarer og kapitalgoder overalt i verden. Virksomheden har sit hovedkvarter i Mannheim, Tyskland, og er repræsenteret i mere end 30 lande via et netværk af datterselskaber og distributører.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP