www.industriogteknik.com
Red Lion

Red Lion lancerer næste generations industrielle platform til fjernadgang

Nem adgang, overvågning og styring af udstyr på fjernlokationer

Red Lion lancerer næste generations industrielle platform til fjernadgang

Den sikre, industrielle platform til fjernadgang fra Red Lion kan nu - i partnerskab med MB comnnect line GmbH - fås i England, Irland, Island, Norge, Sverige, Finland og Frankrig. Næste generation af løsninger til fjernadgang opfylder de største sikkerhedskrav til anvendelser i moderne industri. Red Lions Secure Remote Access Platform muliggør central styring af routere, så brugerne hurtigt kan reagere på deres mest afgørende udstyr - fra ethvert sted i verden til enhver tid. Muligheden for at tilgå, overvåge og styre forskelligt udstyr betyder færre driftsomkostninger og mindre nedetid ved at gøre besøg på produktionssteder færre og at tilbagemeldingstiderne bliver betydeligt bedre.

”Da den industrielle verden hurtigt skiftede til den nye norm for fjerntliggende produktionsformer på grund af Covid-19 pandemien, har efterspørgslen efter platforme, der gør det muligt at foretage fjernproduktion, aldrig været større og mere kritisk,” siger Craig Resnick, Vice President, ARC Advisory Group.

”Red Lions Secure Remote Access Platform blev designet til at kunne foretage en sikker tilgang i realtid fra ethvert sted i verden. ARC forventer, at denne nye norm for fjernproduktion fortsat vil være aktuel, selv efter pandemien, da industrien har opdaget fordelene ved at kunne maksimere produktiviteten, få indikatorer for nøgleydelser, større lønsomhed og – vigtigst af alt – mulighederne for at kunne modstå enhver fremtidig udfordring fra pandemier.”

Red Lions Secure Remote Access routere og software medfører fleksibel kapacitet med forrygende sikkerhed. RLConnect24, der er en portal til fjernadgang, indeholder et enkelt, centraliseret websted til overvågning og styring af udstationeret udstyr og brugere. RLConnect24 har også visualisering af data, geografisk kortlægning, opsamling af data samt alarmer, der er baseret på drifts- eller systemgenererede data. RLDialUp klient software sætter operatører i stand til sikkert at koble deres pc op til fjernudstyr til vedligeholdelse og konfigurering – som om de var lokalt koblet op til udstyret. Routerne er gateways af industriel karakter, der indeholder LAN, WAN, seriel, USB, Wi-Fi eller 4G LTE opkobling, der sikrer flydende integrering med enhver, industriel applikation.

Red Lion har også præsenteret RA10, der er en kompakt, industriel firewall, der sikrer OT-cybersikkerhed. Den intelligente firewall kan lære - og selv konfigurere - for at hjælpe med at sikre ældre udstyr, undgå adressekonflikter og/eller logisk at isolere maskiner eller grupper af maskiner.

For at få mere at vide om Red Lions Secure Remote Access Platform, klik venligst ind på: www.redlion.net

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP