www.industriogteknik.com
Steute

Ex HS 98 positionsafbrydere med analoge output til Ex-zoner 1 og 21

Ex HS 98 positionsafbryderen, som steutes forretningsområde ’Extreme’ har demonstreret på SPS IPC Drives, adskiller sig fra alle andre Ex-positionsafbrydere i steutes omfattende vifte på grund af én særlig feature: I stedet for at anvende den traditionalle on/off-teknologi udsender den et analogt signal, der svarer til aktuatorens eller stemplets position og bliver opfanget af en indbygget Hall-sensor. Afhængigt af den valgte variant leverer sensoren outputsignalet i en af de tre standarder 0 … 20 mA, 4 … 20 mA eller 0 … 10 V.

Ex HS 98 positionsafbrydere med analoge output til Ex-zoner 1 og 21
Produktfoto: Ex HS 98

Denne feature er blevet realiseret inden for den populære Extreme positionsafbryderserie, der blandt andet er karakteriseret ved at have et robust, antikorrosivt aluminiumshus med et låg i rustfri stål, høj sikkerhedsklasse og dimensioner, der opfylder DIN EN 50041-standarden. Forskellige aktuatorer kan sættes på i offset-positioner 4x90o. Det betyder, at den analoge positionsafbryder fleksibelt kan integreres i den omgivende konstruktion. Ikke mindst fordi, den kan programmeres individuelt på fabrikken og derfor tilpasses ideelt til at passe den påkrævede applikation.

Den eksplosionssikrede 98 HS-variant er ATEX/IECEx-godkendt til brug i gas-Ex-zoner 1 og 2 såvel som i støv-Ex-zoner 21 og 22. Kombinationen af features gør denne robuste analoge positionsafbryder perfekt til applikationer som præcis positionsmonitorering af klapper, ventiler og andre kontrolelementer, der er installeret i eksplosive miljøer.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP