www.industriogteknik.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

En historie om intelligent anvendelse: Pressemeddelelse – fra Hovedkvarteret – af Danetta Bramhall

Wrapping af fire flasker pr. sekund

En historie om intelligent anvendelse: Pressemeddelelse – fra Hovedkvarteret – af Danetta Bramhall
Gå venligst ind på http://psft.com/A5U for at få flere oplysninger

I Altavilla Vicentina, Italien, står der en Clever Sleever maskine, der placerer og krymper dekorative etiketter på flasker med en hastighed på 18.000 flasker i timen. Det er fem flasker pr. sekund. Prøv at forestil dig hvor meget det vil koste hver gang de må stoppe produktionen for at erstatte en beskadiget eller knækket slæbering. Det var dette problem, som Clever Machines stod over for.

Clever leverer et bredt udvalg af sleever maskiner og varmekrympnings tunneller til påføring af etiketter. Maskinerne kan udføre enhver art af påføring, som en kunde har brug for – med forskellige produktions hastigheder, inklusive lineære og roterende maskiner, der er egnede til at påføre hele eller delvise etiketter og sikkerheds forseglinger. Maskinerne bruges i mange forskellige applikationer til forpakning, bl.a. drikkevarer, kosmetik og farmaceutiske produkter.

”Ved konstant at forske i teknologi, i samarbejde med vore kunder, er vi med til at finde løsninger til vore kunders behov,” sagde Tagliaferro Silverio, der er indehaver af Clever Machines.

Så da en kunde kom til virksomheden med et behov for at reducere nede-tiden på deres Sleever maskiner på grund af det tidskrævende arbejde med at vedligeholde slæberingene, kontaktede Clever Rockwell Automation. Rockwell foreslog brugen af ProSoft Technology’s 802.11n Fast Roaming Industrial Hotspot radioer og et 5 Ghz udstrålende kabel som antenne. 802.11n Fast Roaming Hotspot understøtter adgangspunkt, repeater, parallelforbindelses- og klient tilstand, og leverer hurtig datastrøm med op til 300 Mbps.

”De hurtige roaming egenskaber i denne radio opretholder flydende højhastigheds forbindelser, der er særligt velegnede til bevægeligt udstyr som eksempelvis Clevers Sleever maskiner,” sagde Andrea Mazzucchelli, Regional Sales Manager hos ProSoft Technology.

”Det var den fremragende pakke-pr.-sekund ydelse og pålidelige kommunikation, vi har søgt efter,” sagde Andrea Parlato, Electrical Division Technical Manager hos Clever.

Nu kommunikerer en CompactLogix™ L36 til I/O punktet via ProSoft Technologys radioer, hvilket medfører hurtige og pålidelige data fra deres rundborde, der påfører etiketten og varmekrymper dem på flaskerne.

En historie om intelligent anvendelse: Pressemeddelelse – fra Hovedkvarteret – af Danetta Bramhall

De udstrålende kabler erstatter i det væsentligste slæberingene og eliminerer nærmest den dyre nede-tid, der er forbundet med at vedligeholde dem. Et udstrålende kabel er en lang, fleksibel antenne med slidser, der kan udstråle RF signaler. Antennen kan monteres rundt om hjørner, langs monorail systemer og gennem tunneller, så den kan udsende trådløse datasignaler i situationer, der er vanskelige eller umulige for traditionelle antenner.

Da det udstrålende antenne kabel kan monteres indenfor kort afstand af den lokalitet, hvor signalet skal modtages, isolerer kablet trådløse signaler fra andre maskiner, der står på gulvet i produktionsanlægget. Og kablet kan leveres i forskellige længder, der passer til de fleste applikationer.

”De udstrålende kabler er blevet specielt testede til at arbejde med 802.11n radioerne,” sagde Mazzucchelli.
”Det gør dem til en løsning, der er afprøvet i virkeligheden- i stedet for de slæberinge, der er dyre at vedligeholde.”
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP