www.industriogteknik.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

PLX31-EIP-PND gateways: Press Release – from HQ – by Lauren Robeson

ProSoft Technology's nye EtherNet/IPTM til PROFINET® IO Device (slave) Gateway gør det muligt at udveksle data mellem EtherNet/IPTM kontrollere og PROFINET® IO kontrollere.

PLX31-EIP-PND gateways: Press Release – from HQ – by Lauren Robeson
Multiple I/O forbindelser gør det muligt at oprette forskellige niveauer til opdatering af kontrol- eller diagnose data, så båndbredden på EtherNet kan udnyttes optimalt.

ProSoft Technology® er glade for at kunne meddele, at EtherNet/IP™ til PROFINET® IO Device
(slave) Gateway (PLX31-EIP-PND) nu kan leveres.

Gateway'en kan anvendes i et stort antal applikationer, inklusive applikationer, der indeholder PLC-til-PLC sammenkobling, et SCADA interface eller koncentrering af data. Multiple I/O forbindelser medfører hurtig og sammenhængende levering af data og mulighed for at prioritere data overførsel ved at fastsætte forskellige niveauer for opdatering af data til kontrol og diagnosticering – og det gør det muligt at optimere brugen af EtherNet båndbredden.

ProSoft Technology kan tilbyde et stort antal support ydelser, der kan få gateway'en startet op og sat i drift. Vore videoer til træning viser trin-for-trin hvordan gateway'en skal sættes op. Brugen af I/O forbindelser medfører hurtig integrering med PAC uden programmering. Dertil kommer, at ProSoft Discovery Service brugsmodellen, der følger med gateway'en, gør det muligt for kundens pc at finde gateway'en og ændre dens standard adresse uden at være på samme undernet som pc'en.

En SD kortlæser kan bruges til at lagre konfigurationsfiler i tilfælde af en nødsituation.

For at få flere informationer om ProSoft Technology’s EtherNet/IP™ til PROFINET® IO Device (slave)
Gateway, klik venligst ind på
http://psft.com/A08

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP