www.industriogteknik.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology vinder ”Partner of the Year” prisen hos Schneider Electric – af Lauren Robeson

ProSoft Technology er blevet tildelt den ærefulde førstepris ”Partner of the Year 2013” af Schneider Electric’s Collaborative Automation Partner Program (CAPP)

ProSoft Technology vinder ”Partner of the Year” prisen hos Schneider Electric – af Lauren Robeson
”ProSoft Technologys operationelle processer til brug både in-house og ude i marken, har endnu en gang fået anerkendelse. Processerne er virksomhedens kundeorienterede tænkemåde og løsning til understøttelse af OEM og systemintegratorer, som altid tager hensyn til at slutbrugerne skal være tilfredse,” sagde Loic Regnier, Industry Business – Strategy and Partnerships Deployment Director hos Schneider Electric.

Alverdens lande, repræsenterede af lokale CAPP mestre,stemte på og valgte deres tre foretrukne partnere – det er en intern ”undersøgelse”, der bliver gennemført hvert år. Kriterierne for udvælgelsen omfatter faktorer som selve produkterne og high-tech løsningerne, samt salg og teknisk support, der tilbydes lokalt af partneren – både før og efter salget. De partnere, der får de højeste karakterer, får tildelt æresprisen.

Priserne blev uddelt ved Xcelerate arrangementet 2014 i Cannes, Frankrig. Schneider Electric begivenheden giver systemintegratorer og CAPP partnere mulighed for at udvikle deres kompetencer, og til at samarbejde og opnå vækst.
For at få mere at vide om de interface moduler til kommunikation, industrielle trådløse løsninger og autonome gateways, som ProSoft Technology kan tilbyde Schneider Electrics brugere, klik venligt ind på vor .

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP