www.industriogteknik.com
Leuze Scandinavia

Udsyn til det hele

Den nye sensor af serie 36 fra Leuze registrerer genstande selv med meget brede driftsområder. Producenter og operatører af yderst automatiserede systemer drager fordel af disse sensorers kostoptimerede design.

Udsyn til det hele

De nye sensorer af serie 36 fra Leuze overbeviser med deres pålidelige registrering af genstande - selv i tilfælde af udfordrende anvendelser.

Den nøjagtige detektion af genstande kræver en driftssikker teknologi. Leuze har udviklet den nye sensor af serie 36 med nøjagtigt dette i tankerne: Takket være deres perfekte registreringsevne er disse sensorer egnede til krævende anvendelser indenfor intralogistik, pakningssystemer og bilindustrien. De registrerer genstande med forskellige optiske egenskaber - selv i stor afstand, med vibrationer, omgivende belysning eller snavs. Fordele for systemproducenter og operatører: Den kostoptimerede serie 36 er en økonomisk tiltrækkende løsning, især i tilfælde af yderst automatiserede systemer med et stort antal sensorer.

Fleksibel implementering
Leuze tilbyder sensorer, som er certificerede iht. beskyttelsesklasse IP67, med forskellige driftsprincipper: De kan fås som sensorer med baggrundsafblænding (med en rækkevidde på op til 2,5 meter), som retroreflekterende fotoelektriske sensorer (op til 17 meter) eller som fotoelektriske sensorer med gennemgående stråle (op til 80 meter). Sensor-designets høje ydeevne giver en yderst høj funktionsreserve. Dette sikrer, at genstandene registreres pålideligt, selv om der for eksempel findes interferenskilder. Brugerne kan også anmode om retroreflekterende fotoelektriske sensorer for at registrere genstande med de-polariserende egenskaber, f.eks. til paller pakket ind i film. Sensorerne i serie 36 dækker derfor en meget bred vifte af anvendelser.


Udsyn til det hele

Traditionelle retroreflekterende fotoelektriske sensorer registrerer ofte paller pakket ind i film på en upålidelig måde. Årsagerne hertil er, at udspændte film har de-polariserende egenskaber. De nye retroreflekterende fotoelektriske sensorer af serie 36 fra Leuze behersker denne udfordring uden problemer.


Udsyn til det hele

I fødevareindustrien er identiske produkter som regel bundtet i større pakninger. Takket være deres ekstremt høje funktionsreserver registrerer de retroreflekterende fotoelektriske sensorer af serie 36 fra Leuze også ændring af pakningsenheder på en pålidelig måde.

Valg af tilslutninger

Sensorerne er tilgængelige både med M12 tilslutningsstik og med forskellige færdigfremstillede tilslutningskabler såvel som tilsvarende monteringstilbehør. Det betyder, at integreringen altid er garanteret, selv i eksisterende systemer. Desuden understøttes alle almindelige koblingslogikker ligeledes: NPN- og PNP-kobling såvel som lys og mørk kobling.


Udsyn til det hele

Forskellige monteringsmaterialer kræver sensorsystemer, som fungerer pålideligt og også kan integreres på en fleksibel måde. Med sensorer af serie 36 er brugerne altid på den sikre side.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP