www.industriogteknik.com
FAULHABER GROUP

Drive specialist med nyt salgsselskab på markedet

FAULHABER nu med egen afdeling i Danmark.

Drive specialist med nyt salgsselskab på markedet

Drive specialisten FAULHABER annoncerer åbningen af sin nye lokation i Danmark den 1. juni 2024. I Allerød, nord for København, vil virksomheden selv overtage salg og rådgivning, i stedet for som hidtil via sin partner Compower ApS. Fokus for det nystiftede FAULHABER Danmark ApS er på at styrke nærheden til kunderne.

Mireille Deckers-Strobel, Head of Global Sales hos FAULHABER, opsummerer: »Vores drive systemer er kendt på det globale marked for deres ydeevne og kvalitet. Efter åbningen af vores afdelinger i Holland, Polen, Østrig og Italien i de seneste år er der nu opstået endnu en mulighed i Nordeuropa. Med vores tilstedeværelse i Danmark, kan vi forstå behovene på de lokale markeder endnu bedre og være til rådighed for vores kunder i nærheden.«

Ved at etablere lokationen forfølger vi muligheden for at konsolidere eksisterende relationer og sikre hurtigere responstider. For at opnå dette er det afgørende at have en lokal tilstedeværelse. Den opgave kommer Claus Lauritsen til at varetage fremover. Han har et godt kendskab til de lokale strukturer og har kendt FAULHABERs kunder og produkter i mange år. Han vil fortsat fokusere på kompetent og individuel rådgivning, konkurrencedygtighed og skræddersyede løsninger. Denne strategi understreger FAULHABERs kundeorienterede fokus og styrker samtidig den fremtidige vækst.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP