www.industriogteknik.com
Baumer

Baumer: Nyt internationalt kompetence center til EPC projekter

For at være global partner for EPC virksomheder samler Baumer sin know-how. I to af instrumentvirksomhedens faciliteter i Frankrig og Indien danner tværfaglige teams tilsammen det nyoprettede Baumer Competence Center til EPC projekter. Med varemærket »Original Bourdon» fra Frankrig og produktionsfaciliteter, der har succes i Indien, bliver Baumers internationale net med det nye kompetence center rettet mod globalt aktive EPC virksomheder.

Baumer: Nyt internationalt kompetence center til EPC projekter

EPC (Engineering Procurement Construction) står for detaljeret planlægning, indkøb og udførelse af bygge- og anlægsarbejde samt projektudvikling og -ledelse ved opførelse af produktionsanlæg. Kunden er enten slutbruger eller såkaldt EPC entreprenør. Baumer kan tilføre værdifuld erfaring og forslag til løsninger - især når det gælder den ingeniørmæssige planlægning og udførelse af anlæg til olie- og gasindustrien, til den petrokemiske industri, samt til teknologi til energi- og vandforsyning - og Baumer kan tilbyde effektiv og brugbar support til alle involverede parter.

»Baumer er en stærk partner for EPC entreprenøren, vi har den nødvendige forståelse for komplekse arbejdsgange og strukturer, og vi tager hensyn til alle internationale standarder og normer. Vor filosofi mht. produkter og service garanterer omfattende support for alle led i værdikæden,» påpeger Christophe Leban, der er den ene af de to koordinatorer i Baumer kompetence centrene.

Porteføljen omfatter mekaniske instrumenter som manometre, temperaturmålere, sensorer til måling af væskeniveau, RTD'er, termokoblinger, ventiler, følerlommer og pakninger. Ud over disse komponenter er hele paletten af serviceydelser nøjagtigt tilpasset til EPC projekterne, fra rådgivning og forberedelse af tilbud til understøttelse af den følgende implementering. Nye værktøjer, som eksempelvis innovativ konfigurering af produkter, et center til dokumentstyring eller den unikke BTrace procedure, er centrale elementer i hele den proces, der foregår i Baumer proces systemerne.

Baumer EPC aktiviteterne bliver koordineret og sat sammen af Baumer Bourdon Haenni i Frankrig i fællesskab med Baumer Technologies India. Mekaniske manometre med det gennemprøvede Bourdon princip og andre instrumenter bliver udviklet og produceret ved hjælp af de nyeste produktionsmetoder i den franske fabrik i Vendôme. Ligesom deres franske modpart har Baumer Technologies India omfattende erfaring med EPC - især i Asien - med faciliteter i Mumbai og Vapi.

Som det nye EPC center arbejder begge lokationer tæt sammen, og kan understøtte kunderne mere effektivt på stedet. Afhængig af projekt og applikation bliver kompetence centret understøttet at lokale Baumer teams og udvalgte distributører.

»Vi har fuldt overblik over de seneste industristandarder, og foretager konstant opdatering af vor portefølje, så vi kan imødekomme alle ønsker og krav fra vore kunder og industrien,» sagde Amit Choksi, der koordinerer kompetence centret fra Indien. 

Mere information på www.baumer.com/bourdon

Foto: Baumer er en partner med stor erfaring i enhver fase i et EPC projekt.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP