www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Hi-tech bygningskontrol sikrer kæledyrenes sundhed og velfærd

Storbritanniens største forhandler af kæledyrsprodukter nyder godt af betydelige energibesparelser i hele sit net af detailforretninger, mens de samtidig sikrer, at de ideelle betingelser for velfærd altid er til stede.

Hi-tech bygningskontrol sikrer kæledyrenes sundhed og velfærd

Pets at Home har installeret energieffektive kontrolsystemer til airconditioning (AC) i alle sine 450 forretninger.

Hvert system blev designet af energistyringskonsulenterne Ignite Energy of Wantage, Oxon, ved brug af en standard skabelon, der er baseret på Intesys gateway fra HMS Networks – installationen er foretaget af Consyst, der er leverandør af løsninger til integrering.

AC systemer fra forskellige leverandører kombineret i et
Pets at Home afdelingerne bruger aircondition udstyr fra forskellige leverandører, som f.eks. Daikin, Mitsubishi Electric, Toshiba, og andre. Consyst har brugt Intesis gateways til at få real-time information fra AC enhederne og kontrolfunktioner, uanset hvilke leverandører, der har fremstillet systemerne.

Lior Golani, Consyst Director, forklarer: ”Intesis gateway'en drives af AC enheden, så der kan foretages en enkel installation. Den person, der foretager integreringen, kan læse prædefineret information fra gateway'erne og dermed kopiere konfigurationen på tværs af forskellige enheder og lokationer – det sparer en masse tid til at sætte systemet i drift.”

Enkelheden satte Consyst i stand til at installere systemerne hurtigt og effektivt. Hele netværket blev opgraderet på mindre end 18 måneder, så den normale drift hos Pets at Home blev forstyrret mindst muligt.

Sikring af betingelserne for dyrevelfærd
Når systemet er i drift sender gateway'en afgørende informationer som driftsstatus og fejlkoder til en central kontroller. En meget vigtig faktor var, at hver butiks system omfatter flere temperatursensorer og kontrollere, der sikrer at strenge betingelser for dyrevelfærd kan opretholdes til enhver tid.

”Overvågning og kontrol af temperaturen i hver butik har reduceret energiforbruget betydeligt og – meget vigtigt – har sikret optimale betingelser for kæledyrenes velfærd,” siger Lior.

Pets at Home har nu en kæde af energieffektive butikker, og Ignite og Consyst fortsætter deres samarbejde med dem for at udvikle yderligere initiativer og sikre, at energien styres effektivt på enhvert niveau.

Intelligent gateway
Intesis gateway løsningen fra HMS gør det muligt at sammenkoble eksisterende enheder og udstyr fra så godt som alle leverandører - uanset hvilken protokol eller netværksteknologi der anvendes. Det vil sige, at alle elementer- selv fra de mest komplekse projekter til bygningsautomatisering – kan integreres i et enkelt, samlet system.


Hi-tech bygningskontrol sikrer kæledyrenes sundhed og velfærd

Gateway'en kan kommunikere ved hjælp af åbne standarder eller egne protokoller, og omfatter en række af både protokol oversættere og AC interfaces. Resultatet er et enkelt design, nem installation og idriftsætning sammen med robust og pålidelig drift.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP