www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Ny Intesis gateway til integrering af elbil ladere i Modbus baserede BMS systemer

HMS Networks præsenterer en ny C protokol oversætter, der muliggør overvågning og kontrol af OCPP 1.6 baserede elbil ladere fra ethvert Modbus baseret BMS (Building Management System – bygnings styresystem).

Ny Intesis gateway til integrering af elbil ladere i Modbus baserede BMS systemer
Stigende behov for at kunne oplade elbiler i bygninger

Elbil industrien er vokset eksponentielt gennem de seneste år - og er kommet for at blive. Ifølge det Internationale Energi Agentur var der globalt installeret omkring 7,3 mio ladere i 2019. Laderne findes i alle slags faciliteter: Private p-pladser, offentlige bygninger, indkøbscentre, ved offentlig transport etc. Installering af ladere i bygninger hjælper med til at promovere elbil industrien, og sætter mere skub i overgangen til vedvarende energi. Men det er også en udfordring for de faciliteter, hvor laderne installeres. Energistyring og tilstedeværelsen af elbil parkeringspladser kræver en masse kommunikation mellem BMS systemer og ladestationer.

Intesis protokol oversættelse mellem OCPP og Modbus RTU/TCP muliggør overvågning og kontrol af elbil ladestationer

En af de mest brugte protokoller i elbil industrien er OCPP, der er en standard der muliggør overvågning og kontrol af driften af elbil ladestationer som eksempelvis start og stop af ladning, styring af brugerne eller udlæsnng af energi parametre. Mens det er anvendt af mange fabrikanter af elbil ladere er det ikke en protokol, der ofte anvendes i styresystemer til bygninger eller kontrollere til bygningsautomatisering.

Den nye og innovative Intesis protokol oversætter fra HMS Networks er en standard løsning, der forbinder markederne for elbil industrien med systemer til bygningsstyring. Protokollen gør det muligt for BMS systemintegratorer og fabrikanter af elbil ladestationer at foretage basis overvågning og kontrol af OCPP 1.6 kompatible elbil ladestationer fra ethvert Modbus baseret automatiseringssystem på en nem, omkostnngseffektiv og pålidelig måde. Gateway'en sætter Modbus BMS i stand til at styre elbil brugere, ladning og ethvert måleresultat fra elbil laderen, så byggestyringen kan foretage kontrol, serviceeftersyn og energi rapportering til bygningens ejer.
Gateway'en fås i to udgaver: En til 1 lader og 7 stik, og en til op til 20 ladere med 7 stik hver.

Nem og standard integrering i ethvert system til bygningsstyring takket være Intesis MAPS

Gateway'en konfigureres ved brug af Intesis MAPS gratis værktøj til konfigurering af alle Intesis protokol oversættere. Intesis MAPS er designet til nemt at finde OCPP laderne i netværket og integrere dem i bygningsautomatiserings systemet ved at anvende en standard register map, der forenkler integreringen i ethvert Modbus TCP eller RTU bygningsstyringssystem.

Kombinationen af Intesis MAPS og Intesis OCPP til Modbus TCP/RTU protokoloversætter gør integrering af elektriske køretøjer i byggestyrings systemer nem, hjælper ejerne af bygninger til at optimere brugen af elbil teknologier i deres faciliteter, og blive klar til elbil revolutionen.

Få mere at vide påwww.intesis.com
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP