www.industriogteknik.com
Red Lion

Red Lion udvider SixTRAK® serien af industrielle RTUer

En robust og fleksibel løsning til overvågning og kontrol i ekstreme miljøer

Red Lion udvider SixTRAK® serien af industrielle RTUer

Red Lion Controls har bekendtgjort udvidelsen af deres SixTRAK serie af industrielle RTUer (Remote Terminal Unit) med præsentationen af STIPm-8460, der drives af RedLion Workbench, der anvender IEC61131-3 redigering og konvertering. Den nye RTU er designet til applikationer, der har brug for udvidet hastighed til behandling og lagring, og den indeholder den fleksibilitet og pålidelighed, som kunderne kræver og forventer fra Red Lion til overvågnings- og kontroludstyr. ST-IPm-8460's evne til at arbejde i barske og farlige områder opnås gennem UL Class I, Div 2 certificering, en ABS katalogisering og et temperaturområde for drift på -400 til 700C.

Kombinationen af ST-IPm-8460 og Red Lion Workbench kan nemt understøtte store og komplekse projekter med adskillige enheder. Red Lion Workbench har en skræddersyet kontroller, understøttelse af standardsprog, et kraftfuldt værktøj til fejlsøgning og overvågning, projekt automatisering og kontroller redundans.

Ligegyldigt om applikationen skal overvåge nogle få eller tusinder af datapunkter, kan T-IPm-8460 nemt konfigureres til at imødekomme kravene ved at bruge Red Lions EtherTRAK-2 I/O moduler. ST-IPm-8460 kan leveres med privat mærkning, og har også dobbelt power input og understøttelse til redundant Ethernet netværk til forøget oppetid, og en mangfoldighed af kommunikationsporte og understøttede protokoller gør opkobling til en bred vifte af feltenheder mulig.

For at få mere at vide om Red Lions ST-IPm-8460 – klik venligst ind på www.redlion.net

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP