www.industriogteknik.com
SEEPEX

Tysk innovationspris til SCT AutoAdjust

SEEPEX automatiseret pumpe får ros af German Design Council

Tysk innovationspris til SCT AutoAdjust

SEEPEX, der er førende på verdensmarkedet, har netop lanceret den første, automatiserede progressive kavitetspumpe på markedet – og har allerede vundet en pris. German Design Council (Det Tyske Design Råd) har tildelt SCT AutoAdjust den tyske innovationspris. Avanceret teknologi fra Nordrhein-Westphalen er vinderen i 2021 i kategorien ”Excellence in Business to Business - Machines & Engineering", og er samtidig en gevinst for moderne pumpeteknologi.

”Det er alt sammen et spørgsmål om fremgangsmåde” - således beskrev SEEPEX sin nyeste udvikling sidste år. Specialisten indenfor progressive kavitetspumper har dermed endnu en gang demonstreret sin ekspertise indenfor digitalisering: ”Pumper er drivkraften i industrielle processer, men indtil nu er næsten ingen pumper blevet digitaliseret, så der er et stort potentiale, der kan udnyttes,” sagde dr. Fabian Pöhl, Global Product Manager hos SEEPEX.

”SCT AutoAdjust er verdens første progressive kavitetspumpe, der automatisk kan overvåges og justeres via en ny type hydraulisk justeringsenhed med digital overvågnings- og kontrolteknologi. Det gør det muligt at kompensere for slitage, og den optimale drift kan opnås til alle tider. Driftsdata sendes til SEEPEX skyen, hvor de analyseres ved hjælp af AI (kunstig intelligens). Vedligeholdelse kan optimeres med hensyn til planering, proces nedetid og brug af personale og udstyr. Pumpeydelse, levetid og energiforbrug forbedres, og SCT AutoAdjust opnår maksimal proceseffektivitet med minimale driftsomkostninger.”

Den Tyske Innovation Pris anerkender tværindustrielle produkter og løsninger, der først og fremmest udmærker sig på grund af deres brugervenlighed og som tilbyder merværdi, når de sammenlignes med tidligere tiltag.

”Innovation, der former fremtiden og forbedrer tilværelsen, eksisterer indenfor alle dele af industrien. Sommetider kan man se dem umiddelbart, men det er ofte ikke tilfældet. Den Tyske Innovation Pris har til formål at ændre dette. Prisen gør store præstationer synlige for et stort publikum og sikrer en succesfuld positionering på markedet,” siger organisationen. Siden 1953 har Det Tyske Design Råd promoveret virksomheders konkurrenceevne. Rådets internationale konkurrencer belønner de bedste resultater med hensyn til design, brand og innovation.

”For kun med en perfekt afstemt kombination af design, brand og innovation kan en virksomhed være rustet til den hårde konkurrence med Industri 4.0 og digitalisering.”

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP