www.industriogteknik.com
BRADY

Sikkerhed er en personlig sag

En lockout/tagout-hængelås er ofte den sidste foranstaltning til forhindring af for tidlig genaktivering af energiforsyningen til maskiner under vedligeholdelse og en potentiel ulykke, som vil påvirke de involverede fagfolk både professionelt og personligt. For på stærkeste vis at fremhæve at lockout/tagout-hængelåse beskytter mennesker, tilbyder Brady Corporation nu PrintFace, som giver mulighed for komplet personalisering af hængelåse, inklusive mulighed for at udskrive et foto af medarbejderne direkte på deres hængelåse.

Sikkerhed er en personlig sag

Personlige hængelåse
Ved at udskrive et ansigt på hængelåse kan hver enkelt lockout/tagout-hængelås tydeligt vise, hvem den beskytter. PrintFace er en hjælp til at afskrække folk fra at pille ved hængelåse og vil fremhæve, at sikkerhed handler om mennesker. Afmontering af hængelåse under lockout/tagout bør kun foretages af ejeren af hængelåsen, som vises på låsen. Teamledere eller arbejdspladsens sikkerhedsansvarlige kan træde ind, hvis det er nødvendigt, ved at følge en aftalt procedure til opretholdelse af sikkerheden. Ud over at tilføje et foto er der også andre muligheder for personalisering, inklusive tilføjelse af virksomhedens logo, et serienummer og tekst med mere.

Meget holdbare udskrifter
Personaliseringen kan udskrives i fuld farve og med høj opløsning direkte på Bradys SafeKey-hængelåse af nylon til lockout/tagout. Udskriften kan modstå slid, kemikalier og UV-lys og er meget holdbar, både til inden- og udendørs lockout. Desuden fås der graveringer af hængelåse, så der kan opnås endnu bedre holdbarhed på bekostning af farve og komplekse faconer. Som en tredje standardtilgang til personalisering af hængelåse er det også muligt at skrive eller udskrive basisoplysninger på selvklæbende labels, som leveres med alle Bradys hængelåse.

Få den højeste sikkerhed for lockout/tagout
Bradys SafeKey-hængelåse til lockout giver 700 % flere kombinationer af låse og nøgler end en almindelig sikkerhedshængelås. En innovativ låsemekanisme giver over 100.000 kombinationer, hvilket giver optimal mulighed for komplekse nøglehierarkier, inklusive flere hovednøgler og overordnede hovednøgler. Alle nøglenumre kortlægges for at sikre, at ingen af nøglerne i den samme virksomhed kan bruges til at åbne den samme lås, hvis det er nødvendigt. Dette muliggør et sikkert, fremtidssikret lockout/tagout-program i overensstemmelse med princippet om ”en person, en lås, en nøgle”.

Kontakt Brady via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for at få flere oplysninger.

https://brady.widen.net/s/bhc2qpsbzr/printface_animated_bannerSikkerhed er en personlig sag

Sikkerhed er en personlig sag

Sikkerhed er en personlig sag

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP