www.industriogteknik.com
BRADY

Effektiv sporing af flangeinspektioner, -lukninger og –reparationer

Brady Corporation har udviklet et nyt holdbart og meget synligt flangemærke med komponenter, der kan afrives, så man nemt kan spore de forskellige stadier i forbindelse med lukninger, flangeinspektioner, lækagetest og reparationer.

Effektiv sporing af flangeinspektioner, -lukninger og –reparationer

Meget synligt og effektivt
Flangemærket fås i fuld farve og med høj opløsning, så man får den bedst mulige synlighed, og det kan frit tilpasses, så det er effektivt til mange forskellige situationer. Antallet af mærkekomponenter kan tilpasses til det antal inspektioner og reparationer, der er brug for, og mærkekomponenterne kan perforeres, så de er nemme at rive af, og man kan spore de forskellige stadier i forbindelse med inspektioner og reparationer. Bradys flangemærker kan inkludere oplysninger på begge sider og kan endda indeholde anvisningstegninger, idet de trykkes med høj opløsning. Alle flangemærkerne leveres med et forudskåret hul, så de nemt kan fastgøres til en flange eller bruges til andre formål på arbejdspladsen.

Forbedret læselighed vha. udskrivning på stedet
Der kan skrives på Bradys nye flangemærke, og dets læselighed kan også forbedres ved at færdiggøre det på stedet med BradyPrinter i7100-printeren. Printeren kan endda genkende tilpasselige mærker, så eventuelle åbne felter i designet kan udfyldes tydeligt med specifikke flange-, sted- eller andre oplysninger efter behov. Udskrivning af oplysningerne på mærket resulterer i forbedret læselighed og giver enestående modstandsdygtighed over for kemikalier, så mærkernes holdbarhed øges, hvilket begge dele er ekstremt vigtigt for arbejdspladsens sikkerhed.

Ekstremt holdbart
Det nye flangemærke er lavet af Bradys holdbare label- og mærkematerialer til industriel brug og giver enestående modstandsdygtighed over for en lang række kemikalier og fedtstoffer, så det forbliver læseligt, og dets holdbarhed styrkes. Flangemærket har også god modstandsdygtighed mod at blive revet i stykker, så man undgår utilsigtet fjernelse af mærkekomponenter.

Få en prøve, så du kan teste mærket i dit eget miljø, via Bradys websted.

Effektiv sporing af flangeinspektioner, -lukninger og –reparationer

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP