www.industriogteknik.com
Seeq

DK 0265  Seeq sætter fart på sin globale udvidelse med internationale kontorer og partnere

Seeq kunder kan nu arbejde med et globalt net af partnere for at sikre succes med projekter.

DK 0265  Seeq sætter fart på sin globale udvidelse med internationale kontorer og partnere

Seeq Corporation udvider sin globale dækning og support til deres procesfabrikations kunder med tilføjelsen af mere end 50 system integreringspartnere i Mellemøsten, Europa, Nordamerika, Sydamerika og Asien – sammen med nye kontorer i Malaysia og Europa. Der er nu Seeq support kontorer over hele USA, og direkte repræsentation i Europa, sammen med gensalgs- og service partnere på seks kontinenter.

Seeq er en avanceret analyseløsning til ingeniører og forskere i procesfabrikations organisationer, som hurtigt kan undersøge, samarbejde og publicere indsigt i data fra fabrikation. Kunderne omfatter industrier indenfor olie og gas, farmaceutiske produkter, kemi, energi, minedrift, føde- og drikkevarer, samt andre proces industrier.

Partnerne er blevet udvalgt og certificerede, baseret på deres erfaring og forståelse af, hvordan Seeq kan anvendes til en bred palet af teknologiløsninger, inklusive OSIsoft PI System, GE Proficy, AspenTech IP21, Emerson DeltaV Continuous Historian og Ovation DCS Historian, Honeywell Uniformance PHD Historian, Rockwell Automation FactoryTalk Historian, Inductive Automation’s Ignition Historian, DataParc Historian, samt Aveva’s Wonderware Historian, Citec SCADA og eDNA Historian.

Seeqs lokale resourcer i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA regionen) omfatter Mike Purcell som Seeqs Managing Director i EMEA. Mike er en erfaren industriveteran, der senest var Vice President for OSIsoft EMEA, hvor han var ansvarlig for partnere, marketing og salg i Europa, Mellemøsten og Afrika.

”Seeq leverer avancerede analyser til at udnytte operative data fra alle, større historiske- og kontekstuelle data fra big data, cloud og ITI (Industrielle Tingenes Internet) platforme,” fortæller Will Knight, Head of Worldwide Partner Sales.

”Partnere og lokale Seeq resourcer sætter Seeq i stand til bedre at kunne betjene vore kunder, og levere hurtigere beslutninger til at arbejde med ROI (Return of Investment).”

Seeq har også igangsat Seeq Analytics Engineer Certification Programmet for Enterprise Partners, i samspil med den globale ekspansion. Certificeringsprogrammet sætter partnerne i stand til at arbejde tæt sammen med Seeq Analyse Ingeniørerne med on-site træning og udvikling af kunde bruger cases.

”Seeqs Analyse Ingeniør certificeringsprogram sætter os i stand til at booste vor professionelle troværdighed, og udføre projekter med endnu bedre effektivitet. Vore ingeniører er altid ivrige efter at lære nye muligheder at kende, muligheder der kan levere ekstra værdi til kunderne og hjælpe dem med at realisere fordelene ved digitalisering, ITI og Industri 4.0,” siger Kai Weber, CEO hos Werusys i Tyskland, og en at de første partnere, der er certificeret på Seeq.

”Vi ser vort partnerskab med Seeq og Seeq Analytics Certification programmet som en måde at demonstrere vore evner og ekspertise på, til at levere holistiske løsninger til udfordrende problemer,” fortæller Sulaiman Alzuhair, Managing Director of Crucial Solutions & Services (CSS), der er Seeqs ekslusive partner i det Saudi Arabiske Kongedømme og Gulf Cooperation Council (GCC).

Seeq fortsætter med at investere i lokale resourcer, programmer og partnerskaber for at sikre kunderne fordele af avanceret analyse. Partnerne leverer lokal indsigt og resourcer sammen med omfattende ekspertise til at accelerere digital overgang af deres kunders drift.

For at få de seneste informationer om Seeq, inklusive deltagelse i industrielle begivenheder, klik venligst ind på Seeqs hjemmeside: www.seeq.com

Om Werusys:
Werusys Industrial Information Technology er en førende service leverandør indenfor produktion, information og management systemer. Virksomheden blev grundlagt i 1995 af Kai Weber. Helt fra begyndelsen var firmaets grundlag design, udvikling samt support af åbne it infrastruktur løsninger.

Om Crucial Solutions and Services:
Crucial Solutions & Services (CSS) er en informationsteknologi service virksomhed, der har hovedkvarter i Jubail Industrial City, der ligger i den østlige provins i det Saudi Arabiske Kongedømme. CSS leverer det nyeste i løsninger og tjenesteydelser til sine klienter, indenfor områderne netværks infrastruktur, sikkerhed, kommunikation, trådløse løsninger, opmagasinering, virksomhedsløsninger og it outsourcing. CSS er Seeqs eksklusive partner i Saudi Arabiens Kongedømme og Gulf Cooperation Council (GCC).

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP