www.industriogteknik.com
Seeq

Seeq offentliggør en $50 mio serie C financieringsrunde, anført af Insight Partners

Insight Partners slutter sig til Saudi Aramco Energy Ventures, Altira Group, Chevron Technology Ventures, Cisco Investments og Second Avenue Partners for at financiere Seeq produkter og virksomhedens udvidelse af markederne.

Seeq offentliggør en $50 mio serie C financieringsrunde, anført af Insight Partners

Seeq Corporation
, der er markedsførende inden for fabrikation og avanceret, analytisk software til IoT (Tingenes industrielle Internet), har i dag bekendtgjort, at de har lukket en $50 mio serie C financieringsrunde, anført af den globale venturekapital og kapitalfond Insight Partners. Financieringsrunden omfatter deltagelse fra eksisterende investorer som Saudi Aramco Energy Ventures, Altira Group, Chevron Technology Ventures, Cisco Investments og Second Avenue Partners. Denne runde bringer Seeqs totale financiering siden begyndelsen op på omkring $115 millioner.

Seeq gør det muligt for ingeniører og forskere indenfor organisationer med procesfabrikation hurtigt at kunne analysere, forudsige, samarbejde og dele indsigt for at kunne forbedre resultatet af produktion og forretning. Seeqs kunder omfatter virksomheder indenfor olie og gas, samt procesindustrier indenfor farmaceutisk-, kemisk-, energi-, minedrift-, føde- og drikkevarebrancherne. Financieringen vil sætte fart i Seeqs udvidelser af udvikling, deres salgs- og marketingresourcer, og bidrage til virksomhedens tilstedeværelse på internationale markeder.

”Det glæder os at vi kan lukke vore serie C financieringsbestræbelser med understøttelse af Insight Partners for at kunne opgradere vor forretning og sætte organisationer indenfor fabrikation i stand til at foretage beslutninger, der er baseret på data,” sagde Steve Sliwa, CEO og medstifter af Seeq.

”Ved at udnytte big data, maskinindlæring og fornyelser af computervidenskaben gør Seeq en ny generation af softwarebaseret indsigt mulig.”

”Seeq har etableret sig selv som førende indenfor procesfabrikation og IoT analyse, og vi tror, at de vil fortsætte med at ændre den måde, virksomheder finder og deler indsigt på, og til at foretage hurtigere beslutninger,” siger Matt Koran, Vice President hos Insight Partners.

”Virksomheden har opnået utrolig vækst indtil i dag, og vi ser frem til at være partnere med dem for at hjælpe dem med at realisere deres visioner for en ny generation af analyser, baseret på maskinindlæring”.

Seeqs omfattende udvalg af applikationer til analyse og deling af indsigt med data fra procesfabrikationen inkluderer Workbench til nem brug af avanceret analyse, Organizer til udgivelse af rapporter og styrepaneler, Data Lab til adgang til Python biblioteker, samt Cortex til it-styring, dataopkobling og komponenter til beregning.

Seeq blev i 2020 anerkendt af Inc. Magazine som nr. 261 på deres 2020 liste med de hurtigst voksende virksomheder, nr. 76 på Deloittes Technology Fast 500 liste, og udvalgt som en Red Herring Top 100 North American vinder.

Seeqs hurtige vækst skyldes til dels deres partnerskab og engagement i computere, der er baserede på skyen. Seeq findes på AWS Marketplace og er AWS Industrial Competency Partner. På Azure har man kunnet finde Seeq på Azure Marketplace siden 2019, og virksomheden blev for nylig anerkendt som finalist i 2020 Microsoft Energy Partner of the Year.

I tilslutning til sky partnerskaber har Seeq forbindelse til et stort antal datalager platforme for sælgere af automatisering, som f.eks. OSIsoft, Siemens, GE, Honeywell, Emerson Automation Solutions, Inductive Automation, AVEVA, AspenTech, Yokogawa m.fl.

Seeq findes på verdensplan via et globalt partner netværk af systemintegratorer, der leverer træning og eftersalgssupport til Seeq i mere end 25 lande - udover deres direkte salgsorganisationer i Nordamerika og Europa.

For at få mere at vide om Seeq, klik venligst ind på seeq.com


Seeq offentliggør en $50 mio serie C financieringsrunde, anført af Insight Partners

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP