www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon Flexy fra HMS Networks får ThingWorx Ready status

HMS Networks præsenterer en ny PTC Marketplace løsning, der sætter brugerne i stand til at bygge bro mellem maskindata og PTCs ThingWorx® Platform ved brug af Ewon® Flexy og Talk2M® skyen.

Ewon Flexy fra HMS Networks får ThingWorx Ready status

HMS Networks, der er medlem af PTC Partner Network, har meddelt, at en ny udvidelse, der integrerer Ewon Flexy edge gateways og den tilknyttede Ewon Talk2M sky med PTC’s ThingWorx® Industrial IoT (IIoT) Solutions Platform, nu er til rådighed. Ewon udvidelsen til ThingWorx er blevet godkendt af PTC og har opnået ThingWorx Ready status.

PTC ThingWorx Ready programmet gør det muligt for teknologivirksomheder at få godkendt samspillet mellem deres produkter og ThingWorx platformen. Når et produkt følger udformningen af ThingWorx Ready, bliver produktet tilgængeligt på PTC Marketplace, der er et digitalt område hvor PTCs partnere og kunder kan tilgå og promovere IoT værktøjer, salgsklare løsninger og innovative teknologier, der er designede til hjælpe med til at indføre løsninger.

Ewon Flexy udvidelsen til ThingWorx gør det muligt for maskin-OEM'er og systemintegratorer nemt og let at integrere data fra plc'er fra alle store plc leverandører via internettet til ThingWorx platformen. Med denne integrering kan PTC partnere og kunder implementere de nyeste løsninger til fjernbetjent maskinservice - løsninger, der er skræddersyede til deres specifikke markeder.

”Opkobling af maskiner på decentrale lokationer er en kerneaktivitet for HMS Networks,” siger Kevin Knake, Vice President og Americas GM hos HMS.
”Det glæder os at kunne tilbyde sikker og færdig maskinopkobling til ThingWorx med vore gennemprøvede Ewon Flexy og Talk2M løsninger. Med disse kan vi give vore kunder en god opskrift på at kunne tilbyde markedsførende serviceløsninger. ThingsWorx serviceydelser, inklusive Asset Advisor, kan betyde en stor værdiforøgelse for vore maskin-OEM'ers kundebasis.”

”Det glæder os, at HMS Networks er blevet en del af ThingWorx Ready programmet. HMS's nye Ewon Flexy udvidelse til ThingWorx åbner nye muligheder for ThingWorx brugerne til integrering af maskindata”, siger Jonathan Kateman, senior vice president, Strategic Alliances hos PTC.
”Vort netværk af teknologipartnere gør det muligt for os at kunne tilbyde innovative muligheder til vore kunder og partnere, der dermed kan tilføre værdi til deres IoT løsninger og det kan være en hjælp til at accelerere værdien af time-to-business.”

Besøg venligst HMS's ThingWorx hjemmeside med løsninger for at få flere oplysninger:
https://www.hms-networks.com/solution-partners/iiot-solutions-based-on-thingworx

Deltag i det kommende HMS ThingWorx webinar, mandag 11. maj kl. 11.00 (US CTS tid – kl. 18 DK tid).
Tilmelding på:

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP