www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS afslører den anden generation af Anybus Communicator – som forbinder enheder og maskiner med fremtiden

20 år efter den oprindelige udgivelse meddeler HMS Networks nu sin andengenerations Anybus® Communicator – et udvalg med højeffektive gateways for at forbinde enheder og maskiner med industrielle netværk. Nu er Anybus Communicator til EtherNet/IP tilgængelige og versioner, som dækker ekstra netværk, vil blive udgivet senere i 2020 og 2021.

HMS afslører den anden generation af Anybus Communicator – som forbinder enheder og maskiner med fremtiden
Andengenerations Anybus Communicator - 20 års HMS-erfaring lagt ind i en stærk ny pakke
Anybus Communicator-udvalget fra HMS Networks har været på markedet i 20 år og er markedets førende gateway-familie for seriel til feltbus og industriel Ethernet-konnektivitet. Communicators er populære blandt enhedsproducenter, maskinbyggere og systemintegratorer i hele verden, millioner af enheder og maskiner bruger Communicators til netværkskonnektivitet på mange forskellige industrielle anvendelsesområder.
Nu meddeler HMS et nyt udvalg af andengenerations Communicators, som vil blive udgivet i løbet af 2020. Den første version til EtherNet/IP er tilgængelig nu og vil blive fulgt op af versioner til Modbus TCP, PROFINET og PROFIBUS. De nye Communicators er moderne, højeffektive gateways, som integrerer al den erfaring, som HMS Networks har opnået gennem udvekslinger med kunder omkring det oprindelige Anybus Communicator-udvalg i de seneste to årtier. De to generationer eksisterer side om side i henhold til en særskilt plan for produkternes livscyklus.

Sikkerhed, høj ydeevne og industriel pålidelighed i kraft af den seneste Anybus-teknologi
Alle andengenerations Communicators drives af den prisbelønnede industrielle netværksprocessor Anybus NP40, som bruges i alle HMS’ indbyggede løsninger og garanterer, at disse Communicators vil leve op til stærke krav vedrørende ydeevne, pålidelighed og sikkerhed.
Afhængigt af det enkelte brugstilfælde er data cyklustiden op til 10 gange hurtigere end med førstegenerations Communicators takket være den nye hardware og software. Brugerne kan også drage fordel af signifikant øget dataudvekslings-support, da det er muligt at overføre op til 1.448 bytes fra den tilsluttede PLC til gatewayen, såvel som fra gatewayen til PLC’en.
For at leve op til aktuelle og fremtidige sikkerhedsudfordringer er alle produkter desuden udstyret med en sikkerhedschip. En secure boot garanterer, at der ikke er blevet pillet ved firmwaren.
Disse Communicators er emballeret i et nyt tiltrækkende smalt hus for nem montering på DIN-skinne. Disse Communicators har alle relevante industrielle certificeringer såsom CE- og UL-mærkning, og understøtter et temperaturområde fra -25 til +70 °C for at sikre, at de kan fungere under meget krævende industrielle forhold.

Nem at konfigurere og implementere
Før gatewayen tilsluttes ved en uplink PLC, skal brugeren konfigurere Communicatoren til at kommunikere med et undernet med en eller flere enheder/maskiner. Det gør man ved at forbinde sig med Ethernet-konfigurationsporten fra en PC, hvorefter brugeren kan åbne en browser efter eget valg for at få adgang til brugergrænsefladen til den nye grafiske, responsive webbaserede andengenerations Communicator. Konfigurationerne udføres på en meget enkelt måde ved hjælp af træk og slip uden behov for ekstra software.
Oprindeligt fokuserer andengenerations Communicators primært på Modbus RTU kommunikation til tilsluttet udstyr. Op til 150 Modbus kommandoer understøttes, hvilket giver mulighed for meget komplekse konfigurationer med mange knuder. Endelige konfigurationer kan lagres og forvaltes på en sikker måde til senere brug. Når det er gjort, er gatewayen klar til at blive indlemmet i en knude i PLC-systemet på den anden side af gatewayen.
Konfigurationsporten og dens web-grænseflade giver også brugeren mulighed for at overvåge og diagnosticere netværkstrafikken. Brugeren kan omgående se statussen for den industrielle netværksforbindelse, den serielle forbindelse såvel som statussen for den individuelle serielle knude. Der udleveres kommunikationslogs, således at brugeren kan udføre yderligere analyser.


HMS afslører den anden generation af Anybus Communicator – som forbinder enheder og maskiner med fremtiden

Brugertilpasning for producenter af enheder og maskiner - alsidighed for Systemintegratorer
Anybus Communicator er fuldt ud forberedt til at blive leveret sammen med en enhed eller en maskine som et forhåndskonfigureret, eksternt kommunikationsmodul. Producenter, som er interesseret i denne mulighed, drager fordel af et stort udvalg af services fra HMS relateret til OEM-brugertilpasning, brand-etikettering og forhåndskonfiguration af gateway.
Systemintegratorer vil primært drage fordel af den ovennævnte, alsidige måde at konfigurere gatewayen på til at kommunikere med en enhed eller en maskine på en fabrik - perfekt til retrofitting-situationer, hvor eksisterende udstyr har brug for hurtigt og sømløst at blive forbundet med nye industrielle netværk.

EtherNet/IP udgives nu - Modbus TCP, PROFINET og PROFIBUS følger efter i 2020/2021
Den første gateway-version, der udgives nu er Anybus Communicator til EtherNet/IP. Brugerne drager fordel af fuld forhåndscertificeret EtherNet/IP implementering af HMS, herunder support til Device Level Ring med Beacon Mode til medieredundans, detektion af netværksfejl og udbedring af netværksfejl. Det betyder, at kommunikationen kan fortsætte at strømme selv efter et kabelbrud.
I løbet af 2020 og 2021 vil HMS udgive yderligere andengenerations Communicators til de populære netværk Modbus TCP, PROFINET og PROFIBUS. Yderligere oplysninger følger.

Læs mere på www.anybus.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP