www.industriogteknik.com
SEEPEX

Seepex fortsætter sin succesrige kurs i 2020: Stigende ordreindgang

Seepex GmbH i Bottrop oplevede i pandemiåret 2020 i modsætning til den generelle markedstendens en positiv forretningsudvikling. Sammenlignet med regnskabsåret 2019 steg både ordreindgang og resultat.

Seepex fortsætter sin succesrige kurs i 2020: Stigende ordreindgang

Samlet set kan Seepex se tilbage på et godt klaret kriseår: Der blev allerede i begyndelsen af pandemien truffet omfattende forebyggende foranstaltninger. Således kunne virksomhedsdriften hos specialisten for excentersnekkepumper, pumpesystemer og digitale løsninger sikres fuldstændigt gennem hele året.

"Vi er meget tilfredse med det forløbne regnskabsår," forklarer Ulli Seeberger, virksomhedsejer og formand hos Seepex. "Jeg vil gerne udtrykkeligt takke de mere end 800 medarbejdere over hele verden, som til enhver tid har ydet et væsentligt bidrag til virksomhedens succes gennem deres ansvarsbevidste handlemåde og store engagement."

Også nye produkter blev lanceret på markedet som planlagt. Således blev bl.a. SCT AutoAdjust lanceret på markedet med stor succes. SCT AutoAdjust er verdens første excentersnekkepumpe, der fuldautomatisk indstiller sig selv på det optimale driftspunkt. Den er dermed broen mellem den analoge pumpeverden og de digitale løsninger.

”Denne succes styrker os i vores bestræbelse på konsekvent at orientere os efter kundernes behov. En vigtig rolle spiller i den forbindelse også fremmen af de digitale produkter“, tilføjer Alexander Kuppe, administrerende direktør og ansvarlig for salg og Customer Service hos Seepex.

SEEPEX går ind i det nye regnskabsår 2021 med stor tillid og vil med yderligere innovationer konsekvent fortsætte de seneste års succesrige kurs.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP