www.industriogteknik.com
TWK

Sikkerhedsindkoder med ultrakompakte dimensioner

TWK præsenterer med TRK38 en ultrakompakt enkeltomdrejnings, magnetisk indkoder, der er udviklet med sikkerhedsorienterede applikationer for øje. Med en diameter på bare 38 mm og en længde på ligeledes 38 mm er sensoren egnet til montering i installationsområder med begrænset plads. Sikkerhedsniveauet er højt: Sikkerhedsindkoderen detekterer position og hastighed, og opfylder kravene i SIL 2 (IEC 61508) og PL d (EN 13849). De sikkerhedsrelaterede signaler overføres via et certificeret EtherCAT FSoE interface.

Sikkerhedsindkoder med ultrakompakte dimensioner

High power tæthed i en kompakt pakke: Pakken er blevet en nøglefaktor i mange stationære og mobile maskiner. En ny udvikling fra TWK kommer lige i det rette øjeblik. TRK38 enkeltomdrejnings, magnetiske indkoder måler bare 38 x 38 mm (diameter x længde), og er derfor ekstrem kompakt. Vægten er også meget lav med ca. 60 gram.

Ikke desto mindre behøver brugeren ikke at gå på kompromis med ydelsen. TRK38 detekterer position og hastighed på en sikkerhedsorienteret måde, og opfylder kravene i SIL 2 (IEC 61508) og Performance Level d (EN 13849). Opløsningen i positionsbestemmelsen er 16 bits pr. omdrejning. Det certificerede EtherCAT FSoE interface sikrer en pålidelig overførsel af de sikkerhedsrelaterede signaler til kontrolleren på højere niveau eller til et sikkerhedsrelæ - ligesom programmering af sensoren foregår via interfacet.


Sikkerhedsindkoder med ultrakompakte dimensioner

Sikkerhedsindkoder med ultrakompakte dimensioner
Kompakt, robust og sikker: Den skræddersyede TRK38 enkeltomdrejnings indkoder til sikkerhedsapplikationer.

På trods af de meget kompakte dimensioner og sit design af høj kvalitet er TRK38 også prissat konkurrencedygtigt med alternative enheder som sinus-cosinus og indbyggede indkodere. Aluminiumshuset og det overordnede design sikrer lang levetid, selv under vanskelige omstændigheder som eksempelvis vibrationer og chokpåvirkninger. Det kontaktløse, slitagefri måleprincip medvirker i betydelig grad til dette.

Med disse egenskaber er TRK38 egnet til sikkerhedsapplikationer i en bred vifte af applikationer. Som mange andre af TWKs produktudviklinger blev den udviklet på basis af en kundes forespørgsler om en ekstrem kompakt og robust enkeltomdrejnings indkoder til sikkerhedsapplikationer – kunden var ikke i stand til at finde egnede sensorer hos de relevante leverandører.

TWK er godt forberedt på netop forespørgsler af denne art. På grundlag af et omfattende sensorprogram til krævende applikationer tilpasser udviklingsafdelingen de respektive basismodeller til individuelle ønsker fra kunden – for eksempel med hensyn til størrelse, design af huset, de elektriske egenskaber, interfacet - og helt generelt den mekaniske og elektriske integrering i den omgivende konstruktion. Det gælder ikke kun de konventionelle sensorer, men også de sensorer, der har funktionelle sikkerhedsopgaver.

TWK fremstiller også skræddersyede sensorer i små kvantiteter. Den verdensomspændende distribuering danner forudsætningen for tæt samarbejde under udviklingsperioden eller processen med tilpasning, og den ekstraorinært fleksible produktion gør det muligt at tilgodese individuelle ønsker fra kunderne i produktionsforløbet. Derfor er det højst sandsynligt, at TWK vil introducere flere varianter af TRK38 – eksempelvis med andre interface- og kommunikationsmuligheder.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP