www.industriogteknik.com
TWK

Ny TBN/TRN-S4 Serie med SIL2-certificering

TBN/TRN-S4 Serien er blevet belønnet med SIL2-certificeringen af TÜV, og lever således op til kravene for brug til sikkerhedsrelaterede anvendelser. TWK's dokumenterede sikkerheds-serie med magnetiske encodere er udvidet med TBN/TRN-S4 serien, som har øget opløsning i single-turn-området (model TBN) og en række forskellige anvendelsesmuligheder. Sensorsystemets opløsning kan være op til 16 bit. Detektionen af multiturn-delen, dvs. antallet af omdrejninger (maks.12 bit), udføres af et absolut multiturn udstyr (model TRN). Denne modelserie er meget alsidig. Den dækker hele spektret fra store og robuste til miniature udgaver og kan bruges på områder, som ikke kræver ekstremt høje standarder for miljømæssige påvirkninger og skal være kosteffektive.

Ny TBN/TRN-S4 Serie med SIL2-certificering

Ud over den sikre positionsværdi genereres der også et sikkert hastighedssignal. Gatetiden kan varieres for at indlæse hastighedsværdien. Standard værdien er 100 ms. Gatetiden kan programmeres fra 1 til 1000 ms afhængigt af kravene og således tillade en omfattende brug af hastighedssignalet til f.eks. kuglekranse eller tidsrelevante krav.

Kunden kan vælge forskellige mekaniske varianter fra den eksisterende portefølje. Disse omfatter: Klemmeflange med aksel design, blindaksel til fortrinsvist Ø 12 mm, forskellige aksel diametre (Ø6, Ø10 eller Ø12 mm), samt i option udfladningsnøgle eller pasfeder eller Woodruff nøgle. Det er også muligt at implementere kundespecifikke krav sammen med kunden.


Ny TBN/TRN-S4 Serie med SIL2-certificering
TBN58-S4

Den radiale og aksiale akselbelastning er ≥ 250 N. Denne meget høje værdi tillader også anvendelse i barske omgivelser. Versioner med en chokbelastning på op til 500 g ±50 g implementeres i særskilte varianter til ekstreme industrielle forhold for at leve op til særlige krav. Ud over versionen fremstillet af saltvandsresistent aluminium (AlMgSi1), kan huset leveres i en version i rustfrit stål (1.4305 eller 1.4404) til særlige krav, som f.eks. offshore anvendelser eller krav i fødevareindustrien.


Ny TBN/TRN-S4 Serie med SIL2-certificering
TRN58 med CANopen Safety SIL2 og CANopen

TBN/TRN-S4 serien har beskyttelsesklasse IP66 og kan bruges i et temperaturområde fra -40 °C til +85 °C. Især for ekstreme krav findes der en valgmulighed med indkapsling af hele huset for at leve op til krav i forbindelse med IP69K anvendelser. Den elektromekaniske grænseflade kan designes som et kabel-output eller et konnektor-output (M12 sensorstik).

Ny TBN/TRN-S4 Serie med SIL2-certificering
TRN42-S4

Som et controllersystem, en Cortex 32-bit-controller af den seneste generation danner den tilsvarende hardware-platform. Forskellige scenarier til mange forskellige anvendelser er også tilgængelige med henblik på skjold-forbindelse, DC/DC koncepter til forsyningsspænding og elektrisk isolation af output signalerne i option.

For yderligere oplysninger om TBN/TRN-S4 Serien med SIL2-certificering, se de relevante artikler: https://www.twk.de/en/news/press/new-tbn/trn-s4-series-with-sil2-certification

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP