www.industriogteknik.com
BRADY

ISO 20560: en global standard til identifikation af rørindhold!

En ny global ISO 20560-standard er nu tilgængelig til standardisering af opmærkning af skjulte rør, ofte med farligt indhold, i fabrikker og andre faciliteter. Kompatible rørmærker tilbydes allerede af Brady Corporation.

ISO 20560: en global standard til identifikation af rørindhold!

Tydelig røropmærkning giver større sikkerhed
Som en reaktion på arbejdskraftens stigende internationale mobilitet har ISO 20560-standarden til formål at øge sikkerheden på arbejdspladsen og formindske risici og udgifter til oplæring af international arbejdskraft i landespecifikke standarder for røropmærkning. Den nye internationale standard for røropmærkning bruger globalt accepterede GHS/CLP-ikoner på en meget synlig gul baggrund til visuelt at signalere fare for medarbejdere, internationale underentreprenører og redningsfolk. Den nye standard angiver også størrelsen af rørmærker baseret på rørdiameter for at gøre opmærkningen mere synlig på afstand.

Pålidelig på ethvert rør i mange forskellige miljøer
Brady Corporation tilbyder allerede design, der overholder ISO 20560, på rørmærkematerialer til industriel brug. De bliver siddende og forbliver læselige selv under barske forhold, og de kan modstå høje og lave temperaturer samt udsættelse for en lang række kemikalier og brændstoffer. Der fås ark med detaljerede tekniske data. Rørmærkerne kan udskrives i en række forskellige størrelser, så de passer til både de mindste og de største rørdiametre. De kan fastgøres på rør ved hjælp af et selvklæbende lag, en klæbestrimmel, et magnetisk lag eller montérbare muligheder.

Problemfrit
Pålidelige ISO 20560-kompatible rørmærker klar til anvendelse kan leveres fra Bradys fabrikker hvor som helst i verden. Hvis du har en Brady-sikkerhedsprinter, kan du allerede i dag designe og udskrive rørmærker, der overholder ISO 20560, i din virksomhed, og du skal kun angive substans og rørdiameter som input.

Hvis du vil modtage en praktisk vejledning i røropmærkning, kan du gå til Bradys websteder eller sende en e-mail til Brady på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

https://brady.widen.net/s/pqczgm7cqf


ISO 20560: en global standard til identifikation af rørindhold!
 

ISO 20560: en global standard til identifikation af rørindhold!

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP