www.industriogteknik.com
BRADY

Brady styrker sin kapacitet som udbyder af komplette printer- og materialetjenester yderligere med overtagelsen af Nordic ID

Nordic ID føjer solide, softwareintegrerede RFID-scanningsfunktioner og -teknologi til Bradys holdbare RFID-kompatible id-labels og printere til industriel brug. Overtagelsen styrker Bradys position som global udbyder af komplette RFID- og industri 4.0-løsninger.

Brady styrker sin kapacitet som udbyder af komplette printer- og materialetjenester yderligere med overtagelsen af Nordic ID

Innovation inden for opmærkning
Brady indfører konstant nye labelmaterialer og opmærkningsløsninger med fokus på deres mange kunder i forskellige brancher og deres opmærkningsbehov, som er i konstant udvikling. Evnen til at kunne inkludere kompatible, passive RFID-chips og -sensorer i fleksible, selvklæbende labelmaterialer til industriel brug er en udvikling, som anføres af Bradys RFID-kompetencecenter i EMEA-regionen (Europa, Mellemøsten, Afrika). ”I fremtiden vil alle produkter have brug for et unikt digitalt id for at forbedre synligheden af dem i forsyningskæden, hele vejen til slutbrugeren”, sagde Brett Wilms, administrerende direktør for opmærkningsløsninger i EMEA-regionen hos Brady Corporation. ”Denne forbedrede synlighed vil være en hjælp til at styrke effektiviteten, øge bæredygtigheden og forbedre kundernes oplevelse. Vores holdbare, RFID-kompatible labeludvalg, ekspertise og produkter til udskrivning på stedet er perfekte til at muliggøre disse fordele for mange virksomheder, selv i miljøer, der anses som en udfordring for de fleste labels. Tilføjelsen af Nordic ID's teknologi og løsninger udvikler og styrker disse produkter yderligere.”

Komplet industri 4.0-løsning
I kombination med Nordic ID's RFID-læsere, -scannere, -software, -teknologi og -funktioner kan Brady nu tilbyde komplette RFID-løsninger med masser af muligheder for tilpasning, så vores kunder fuldt ud kan udnytte fordelene ved industri 4.0. Juuso Lehmuskoski, administrerende direktør for Nordic ID, sagde: ”Nordic ID's teknologi leverer løsninger, som gør vores kunder i stand til at administrere deres forretningsprocesser baseret på intelligent data, hvilket gør deres produktionsprocesser gennemsigtige og deres drift forudsigelig. Salget af Nordic ID til en så velanset markedsleder inden for opmærkningsløsninger udgør en uovertruffen mulighed for fremtidig vækst i mange forskellige brancher over hele verden.”

Brady har til hensigt at øge aktiviteterne inden for forskning og udvikling hos Nordic ID for at accelerere lanceringen af ny RFID-produkter og udvide deres produktudvalg både i og uden for Europa. Nordic ID's teknologi kombineret med Bradys position som markedsleder på nichemarkeder for industrielle printere og materialer gør dette til en fordelagtig kombination af virksomheder på det hurtigt voksende marked for programmer til sporing i industrielle miljøer.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP