www.industriogteknik.com
BRADY

Gratis skilte til faciliteter til at hjælpe med at stoppe COVID-19


Sikkerheds- og opmærkningsspecialisten Brady Corporation tilbyder skilte, som kan downloades som hjælp til at stoppe spredningen af coronavirus. Enhver kan gratis downloade filerne klar til udskrift fra Bradys websteder.

Klar kommunikation om forholdsregler
Alle skiltene overholder eller følger den internationale standard ISO 7010 for at maksimere genkendelse hvor som helst i verden. Hvert skilt omfatter et let genkendeligt ikon for næsten enhver COVID-19-relateret sikkerhedsforanstaltning, lige fra at vaske hænder og holde afstand til at bære passende personligt beskyttelsesudstyr.

Angiv hurtigt ændringer på faciliteterne
Da den fulde påvirkning og varighed af den virale spredning af coronavirus stadig er uafklaret i mange lande og områder, kan der være behov for, at sikkerhedsforanstaltninger på faciliteter, eller endda adgangen dertil, ændres hurtigt. For at hjælpe med at identificere sikkerhedsforanstaltninger i specifikke områder, efterhånden som de udvikler sig, har Brady inddelt relevante sikkerhedssæt i 4 sæt: information til besøgende i modtagelsesområdet, påmindelse til folk om, hvordan man bedst desinficerer hænderne, påmindelse til medarbejdere om at bære passende personligt beskyttelsesudstyr og kommunikation om generelle beskyttelsesforanstaltninger såsom at undgå at give hånd og at holde afstand.

Kan udskrives på enhver kontorprinter
Bradys sikkerheds- og opmærkningsskilte er normalt kun tilgængelige på solide, materialer til industriel brug, som det kræver en specialiseret labelprinter med termisk overførsel at oprette. For at gøre sikkerhedsskiltene tilgængelige hurtigt på enhver facilitet er de imidlertid nu organiseret i et fuldfarveformat, som let kan udskrives på de fleste kontorprintere. Når skiltene er udskrevet på papir, kan skiltesæt opsættes med tape på døre eller glatte vægge, hvor der er behov for det, for tydeligt at kommunikere midlertidige sikkerhedsforanstaltninger.

Download sættet ”Gratis skilte til udskrivning


Gratis skilte til faciliteter til at hjælpe med at stoppe COVID-19
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP