www.industriogteknik.com
BRADY

Nem optørring af industrielle udslip

Brady Corporation introducerer HandySorb – et nyt, praktisk værktøj til at optørre udslip på mange forskellige arbejdssteder. HandySorb-moppen har et håndtag, som kan forlænges, og fungerer sammen med specialdesignede klude, så udslip kan optørres på en meget effektiv og nem måde.

Nem optørring af industrielle udslip
Sikker optørring af udslip
HandySorb fungerer sammen med kemisk inaktive klude og puder af smelteblæst polypropylen, der ikke reagerer med noget udsluppet stof. Moppens system til hurtigt at give slip på kluden gør det muligt for brugerne at optørre mange forskellige væsker uden nogensinde at skulle røre ved nogen af de optørrede stoffer. Om nødvendigt kan håndtaget, der kan forlænges, bruges til at holde en sikker afstand under optørring af et udslip.

Nem at bruge
HandySorb-moppen er nem at håndtere og er mere ergonomisk sammenlignet med kun at bruge klude eller granulater til udslipskontrol. Når der bruges HandySorb-klude, som er nemme at påsætte, vil brugerne ikke skulle bøje sig forover eller sidde på hug for at fjerne et udslip lige så tit, som det ellers er tilfældet. Når HandySorb-moppens håndtag er forlænget maksimalt, øges brugerens rækkevidde med 1,83 meter, så der opnås bedre og nemmere adgang til områder, der er svære at nå.

Meget effektivt
De klude, der bruges sammen med HandySorb, kan absorbere udslip på få sekunder. Hver klud kan absorbere spildte væsker på op til 25 gange dens vægt, så mængden af og omkostningerne til affald, der skal bortskaffes, reduceres. Det gør HandySorb til et ekstremt effektivt værktøj til optørring af udslip i enhver branche.

Du kan se videoen på Bradys websted eller få et tilbud ved at kontakte os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Nem optørring af industrielle udslip
Nem optørring af industrielle udslip
Nem optørring af industrielle udslip
Nem optørring af industrielle udslip

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP