www.industriogteknik.com
Seeq

Seeq er godkendt som finalist til Energy 2020 Microsoft Partner of the Year

Seeq Corporation, der er en af de førende virksomheder indenfor software til fabrikation og det industrielle Tingenes Internet, har i dag meddelt, at de er med i slutrunden til Energy 2020 Microsoft Partner of the Year Award. Virksomheden blev udvalgt blandt en global kreds af top partnere hos Microsoft – virksomheder, der er enestående indenfor innovation og implementering af kundeløsninger, der er baseret på Microsoft teknologi.

Seeq er godkendt som finalist til Energy 2020 Microsoft Partner of the Year


”Vi er meget stolte over at få denne hæder, der anerkender vort arbejde med Microsoft for at være med til at gennemføre behovene for digital ændring hos energikunderne,” siger Megan Buntain, Director of Cloud Partnerships hos Seeq. ”Vores succes er en anerkendelse af vort teams investeringer i integrering med Microsoft Azure, Microsoft 365 og andre sky tilbud fra Microsoft.”

Microsoft Partner of the Year prisen er en anerkendelse af de Microsoft partnere, der har udviklet og leveret exceptionelle Microsoft-baserede løsninger i året, der er gået. Priserne er inddelt i flere kategorier, og æresudnævnelsen sker blandt mere end 3.000 indsendte nomineringer fra mere end 100 lande i verden. Seeq blev godkendt for at levere enestående løsninger og tjenesteydelser til energisektoren.

Prisen som Energy Partner of the Year gives til en partnerorganisation, der udmærker sig ved at levere innovative og enestående serviceydelser, der er baseret på Microsoft teknologier til energiselskaber - hvilket omfatter olie & gas, energi- og forsyningsvirksomheder samt minedrift og vedvarende energi – og som viser lederskab i deres branche.

”Det er en stor ære at blive udnævnt til vinder og finalist af den årlige pris som 2020

Energy Microsoft Partner,” sagde Darryl Willis, Vice President, Energy, Microsoft. ”Disse partnere går videre end flertallet for at levere rettidige løsninger, der er svaret på de komplekse udfordringer som energisektoren i hele verden står over for – fra kommunikation og egentligt samarbejde til at hjælpe kunderne til at udfolde deres fulde potentiale med Azure sky serviceydelser og endnu mere. Jeg er stolt over at kunne fejre og sige til lykke til Energy prisens vinder og finalister.”

For at få mere at vide om Seeq, klik venligt ind på: www.seeq.com


  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP