www.industriogteknik.com
Seeq

Seeq lukker Serie B financieringen og tilføjer Cisco Investments som ny investor da væksten fortsætter

Cisco Investments slutter sig til Saudi Aramco Energy Ventures, Altira Group, Chevron Technology Ventures og Next47 for at financiere udvidelser af Seeq produkter og markeder.

Seeq lukker Serie B financieringen og tilføjer Cisco Investments som ny investor da væksten fortsætter

Seeq Corporation, der er en førende virksomhed indenfor fabrikation og avanceret analysesoftware til Det Industrielle Tingenes Internet (IoT), har meddelt, at de har lukket deres serie B udvidelse med en investering fra Cisco Investments sammen med eksisterende investorer. En fornyet deltagelse kommer fra Saudi Aramco Energy Ventures, Altira Group, Chevron Technology Ventures, Second Avenue Partners, Next47, investeringsgruppen hos Siemens Inc, samt andre, eksisterende investorer. Denne investeringsrunde sætter Seeq i stand til at forøge væksten i sin forretning, der for nylig blev godkendt af Inc Magazine som nr. 261 på deres 2020 liste over de hurtigst voksende virksomheder, hvilket er en forbedring i forhold til 2019, hvor Seeq var nr. 369.

Seeq gør det muligt for ingeniører og videnskabsfolk i organisationer med procesfabrikation, hurtigt at kunne analysere, forudsige, samarbejde og dele indsigt for at kunne forbedre udfaldet af fabrikationen. Seeq kunder omfatter virksomheder i olie og gas-, farmaceutisk-, kemisk-, energi-, minedrift-, føde- og drikkevarer- samt andre proces industrier. Investeringen kommer til at accelerere Seeqs ekspansion i udvikling samt salg- og marketingsresourcer - og hjælpe med til at udvide virksomhedens tilstedeværelse på internationale markeder.

”Det glæder os at kunne lukke vore serie B investeringsbestræbelser med støtte fra Cisco for at sætte fremstillingsorganisationer i stand til at foretage beslutninger, der er baseret på data,” siger Steve Sliwa, CEO og medstifter af Seeq.
”Med Seeq bliver 'rig på data - men fattig på information' noget fra fortiden, da kunderne nu kan bruge 80 eller 90 procent af deres tid på at levere merværdi af deres forretning i stedet for at indsamle data, at forberede og til beregninger.”

”Cisco Investments er begejstret over at kunne støtte Seeq på deres vej til at bringe muligheder for avanceret datavidenskab til deres kunder - muligheder, som accelererer udbyttet af drift og forretning,” sagde Amit Chaturvedy, senior director, Corporate Development og Cisco Investments. ”Seeqs stærke værdiforslag til det industrielle marked passer godt til Ciscos fokus på IoT og den digitale ændring af forretningerne.”

Lukningen af serie B udvidelsen hos Seeq forøger kapitalen med omkring 30 mio USD, hvilket er en udvidelse af tidligere serie B investeringer fra Altira Group og Saudi Aramco Energy Ventures, så den totale investering i Seeq siden starten er på ca. 65 mio USD.

Seeqs omfattende applikationssæt til analyse og deling af indsigt i procesfabrikation omfatter Workbench til nem brug af avancerede analyser, Organizer til udgivelse af rapporter og dashboards, samt Data Lab til adgang til Python biblioteker.

Seeq fås overalt i verden gennem et globalt partnernetværk af systemintegratorer, der leverer træning og resale support til Seeq i mere end 40 lande. Dertil kommer Seeqs direkte salgsorganisationer i Nordamerika og Europa.

Seeqs hurtige vækst skyldes deres deltagelse i partnerskaber og deres engagement i sky-baseret edb. Seeq findes i AWS markedspladsen, de er AWS Industrial Competency Partner og støtter mange datalager tjenester, inklusive Amazon Redshift, S3, plus maskinindlæring i SageMaker og andre tjenester.

Med hensyn til Azure har Seeq været på Azure Marketplace siden 2018, og de blev for nylig godkendt som 2020 Microsoft Energy Partner of the Year Finalist. Support til Azure services omfatter Azure Synapse, Azure Data Lake, Azure Data Explorer, Azure Time Series Insights, Azure Notebooks til integrering af maskinindlæring, og Power Automate.

Udover sky-partnerskaber slutter Seeq sig til et omfattende sæt af automatiseringssælgeres opbevaringsplatforme til data til in-situ forpligtelser, inklusive OSIsoft, Siemens, GE, Honeywell, Emerson Automation Solutions, Inductive Automation, AVEVA, AspenTech, Yokogawa, og andre.

For at få mere a vide om Seeq, klik venligst ind på seeq.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP