www.industriogteknik.com
Seeq

Seeq præsenterer nye udgaver af Seeq Enterprise og Seeq Team

Nye udgaver henvender sig til slutbrugeres behov for udnyttelse af forskellige fabrikker og anlæg, til virksomheder med mange fabrikker samt til udnyttelse af skyen.

Seeq præsenterer nye udgaver af Seeq Enterprise og Seeq Team

Seeq Corporation, der er førende indenfor avanceret analytisk software til fabrikation og Tingenes industrielle Internet (IoT), har præsenteret en ny pakke med Seeq emner og applikationer i form af Seeq Team og Seeq Enterprise. Disse udgaver dækker behovet fra kunder – fra et lokalt vandværk til en multinational kemisk-, farmaceutisk- eller olie og gasvirksomhed.

Begge Seeq udgaver, der bedst fungerer med SaaS on AWS eller Microsoft Azure, repræsenterer kulminationen af indlæring og erfaring med hundredvis af Seeq-involveringer i organisationer med procesfabrikation. Seeq muliggør avanceret, analytisk indsigt til forbedring af produktion og forretningsudbytte på tværs af organisationen.

Seeq Cortex, der er et nyt navn for Seeq Server, er inkluderet i begge udgaver, og er generatoren, der leverer nøglefunktioner som f.eks. opkobling af mange forskellige kilder og data, sikkerhed, skalering af beregninger, samt andre muligheder. Seeq Cortex sikrer øjeblikkelig og langtids support til arkitekturer med kundedata og it behov.

”Seeq Cortex muliggør øjeblikkelig adgang til fornyelse af analyse med eksisterende data arkitektur og -siloer, og understøtter samtidig kundens datakøreplaner og -strategier i skyen,” siger Steve Sliwa, CEO og medstifter af Seeq Corporation.

”Cortex er rygraden i det forudsigelige, i diagnoser, maskinindlæring og beskrivende analyser, der anvendes af kunder overalt i verden.”

Fordelene ved Cortex er:
-Indhentning af datakilder med højhastighed til multi- og forskellige tidsserier og kontekstuelle datakilder, inklusive historiske og SQL baserede datakilder.
-Beregningshastighed med en høj parallel, tidsseriespecifik motor til at udføre hurtig analyse, inklusive data interpolation, filtrering, rensning og opsættelse af modeller.
-Data sikkerhed og kontrol med brugeradgang gennem integrering med OSIsoft PI til kontrol med tag-level adgang - eller organisationen kan implementere sin egen sikkerhedpolitik.

Seeq Team er optimeret til nye opgaver i en enkel fabrikslokation, som eksempelvis et vandværk eller kraftværk med et begrænset antal tidsserier og kontekstuelle datakilder, eller til førstegangs brug af Seeq af en arbejdsgruppe indenfor en større organisation. Hurtig og nem indsats af Seeq og det deraf følgende ROI (investeringsafkast) kan demonstrere fordelene ved at gøre bedre brug af eksisterende data og og erfaringer til at forbedre resultatet af produktionen.

Seeq Enterprise er designet til en kompleks enkelt-fabrik, til multi lokationer eller til brug for bedrifter med hundred- eller tusindvis af brugere. Seeq Enterprise omfatter understøttelse af mere komplekse datakilder som f.eks. datasøer og ERP systemer, sammen med muligheder for at integrere operationel teknologi og it data for forskningsteams, der arbejder med digitale transformeringsinitiativer. Muligheder, der er specifikke for Seeq Enterprise, omfatter:
-Seeq Data Lab bygger på Jupyter Notebooks for at muliggøre nem Python adgang til Seeq funktioner og til det meget store bibliotek med open source moduler og algoritmer.
-Ubegrænset antal af Seeq brugere: Seeq Enterprise har ingen begrænsninger på antal af brugere.
-Flere og komplekse datakilder: Seeq Enterprise understøtter op til 10 opkoblinger inklusive datakilder som eksempelvis datasøer, ERP samt ikke-SQL databaser.
-Understøttelse af revisionsspor (Audit trail/log): Seeq Enterprise omfatter muligheder og administreringsværktøjer til kunder i regulerede industrier inklusive support til CFR Part 11.
-Data visualiseringværktøjer: Seeq Enterprise understøtter data integrering med BI (Business Intelligence) og procesapplikationer som Tableau, PowerBI, Spotfire og OSIsoft PI Vision.

Udover understøttelse til store installationer i Seeq Enterprise kan Seeq også tildele licencer til indirekte brug af Seeq gennem deres REST API og relaterede software udviklingskit til Java, C#, and Python, og Seeq opkobling til mere end 10 virksomhedsdatakilder. Denne licens, Seeq Strategic Agreement, er interessant for Seeq kunder, der har behov for disse muligheder, og som foretager en flerårig forpligtelse overfor Seeq succes i deres organisation.

”Seeq fortsætter med at udgive overbevisende analyseløsninger til slutbrugere i procesfremstilling og Industri 4.0 deltagelse,” kommenterer Janice Abel, Principal Analyst hos ARC Advisory Group.

”Det behov for hurtigere og bedre indsigt, der leveres af Seeq, er en gennemgående betingelse for organisationer, der investerer i IoT og intelligent fabrikation.”

Seeqs hurtige vækst drives dels fremad ved partnerskaber og ved forpligtelse til sky-baseret databehandling. Seeq findes i Amazon Web Services (AWS) og er AWS Industrial Competency Partner. Seeq har været tilstede på Microsoft Azure i Azure Marketplace siden 2019, og blev sidste år anerkendt som 2020 Microsoft Energy Partner of the Year Finalist.

Seeq findes verden rundt gennem et globalt partner netværk af system integratorer, som tilbyder træning og resale support for Seeq i mere end 40 lande, udover partnerskaber er der direkte salgsorganisationer i Nordamerika og Europa. For at få mere at vide om Seeq, klik venligst ind på: seeq.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP