www.industriogteknik.com
Baumer

CleverLevel Serier: All-round niveauswitch som erstatning for svinggaffelsensoren

Baumers nye CleverLevel LBFS/LFFS-serie af niveau switche er en ægte all-rounder, der tilbyder mange fordele og er mere end blot et alternativ til traditionel svinggaffel-teknologi.

CleverLevel Serier: All-round niveauswitch som erstatning for svinggaffelsensoren
CleverLevel kan anvendes til næsten alle medier, både væsker og granulater, selv elektrostatiske medier, som normalt klæber til alt. CleverLevel kan ligeledes indstilles så den ignorere opbygning af klæbrige medier eller skum, som kan forårsage at eksempelvis svinggaffler ”trigger” fejlagtigt. For brugere betyder det øget pålidelighed samt en bred vifte af muligheder indenfor niveaumåling.

Baumer har udnyttet i CleverLevel. Denne metode udnytter det faktum, at alle medier, uanset konsistens, har en specifik dielektrisk konstant, som kan måles. Den innovative anvendelse af denne teknologi er samtidig medvirkende til at niveauafbryderene er meget omkostningseffektiv og pålidelige at anvende. CleverLevel kan anvendes på 90 procent af alle typiske medier uden yderligere indstilling. Når CleverLevel trigger, signalere den dette med klart lyseblåt LED lys, som er synligt 360 grader rundt om sensoren.

Disse fordele gør det muligt at anvende CleverLevel til en lang række forskellige applikationer. CleverLevel anvendes oftest til at registrere høje og lave niveauer i tanke og rørledninger med præcision og en responstid på mindre end 100 ms. CleverLevel kan med fordele anvendes som overløbssikring, tørløbssikring af pumper og faseadskillelse i f.eks. olie-vand-blandinger. Applikationsmuligheder kan eksempelvis være inden for: drikkevand, spildevand, filtrering, hydraulik, olie & gas, bioenergi, træpiller, kornmøller, jernbanetransport eller pumpesystemer.

Billedtekst: Baumers CleverLevel serie med LBFS (li.) og LFFS erstatter traditionel svinggaffelteknologi til niveauindikering.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP